tajno vjenčanje

Glumica u sedmom nebu! Zvijezda serije ‘Girls‘ u tajnosti se vjenčala nakon manje od godinu dana veze

Svega nekoliko mjeseci nakon što je javnosti obznanila vezu s glazbenikom Luisom Felberom, Lena Dunham je izmjenila bračne zavjete s ‘najboljom osobom koju je ikad upoznala‘.

Autorica i zvijezda popularne serije "Girls" Lena Dunham ovoga se vikenda s engleskim glazbenikom Luisom Felberom nakon manje od godinu dana veze u tajnosti zaklela na vječnu ljubav.

Pjesma koja je obilježila njihovu vezu

Još je u nedjelju ujutro Felber nagovijestio veliki dan objavivši na Instagram storyju pjesmu "This Will Be Our Year", a izvor je vijest o tajnom vjenčanju potvrdio za časopis People.

"Prošlo je nekoliko mjeseci. Stvarno sam sretna", rekla je glumica kada je u travnju prvi put potvrdila da izlazi s glazbenikom poznatim pod imenom "Attawalpa", nazvavši ga pritom "najboljom osobom koju je ikada upoznala".

image
Par je vezu javnosti obznanio u travnju.
JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Udarci glumici jedan za drugim: 'Samo me tuga mogla natjerati da smršavim'

Koliko se vole, od javne objave veze par ne skriva na društvenim mrežama, a u lipnju je na Instagramu pratitelje Lena počastila i serijom fotografija kojima je Luisu čestitala rođendan, dok je objavu zaključila stihovima iz iste pjesme koju je Felber objavio u nedjelju:

"The warmth of your love is like the warmth of the sun and this will be our year, took a long time to come..", napisala je tada, a nekoliko dana ranije oglasila se i na Twitteru.

Ljubav kakvu nije očekivala

"Kada se osjećam bolesno, dečko mi pravi ukusnu tjesteninu i gleda sa mnom "BoJack Horseman" onoliko puta iznova koliko poželim, šeta psa i smišlja pjesme o njegovom licu", napisala je Dunham koja je potom priznala kako ni sama nije vjerovala da će ju zadesiti takva ljubav.

image
Lena Dunham i Jack Antonoff.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavna glumica iskreno: 'Preselila sam na selo da se oporavim, predobro mi je ovdje'

Javnosti je od ranije poznata Lenina veza s producentom i tekstopiscem Jackom Antonoffom s kojim je 2018. potvrdila prekid veze nakon pet godina, a s Luisom je u kolovozu debitirala na crvenom tepihu, prisustvujući projekciji filma "Zola" na Sundance Film Festivalu u Londonu gdje su pozirali zagrljeni i zaljubljeno izmjenjivali poljupce.

Linker
24. travanj 2024 19:34