Profimedia, FIA
nije bilo lako

Godina liječenja iza Demi Lovato, na majici nosi poruku - sebi

'Ja sam neslomljiva', poruka je koju otisnutu na majici nosi 26-godišnja pjevačica Demi Lovato i time u svijet šalje poruku da se diže ma koliko puta u životu pala, dajući time do znanja svima koji se bore s raznim demonima da se čovjek uvijek može vratiti na pravi put i gajiti prave vrijednosti.

Daleko u djetinjstvo pjevačice Demi Lovato sežu njezini problemi - imala je svega osam godina kad je počela prekomjerno jesti, a onda se suočila s bullyingom u školi te je bježala od hrane. Imala je svega 12 godina kad više nije jela, a kad bi nešto pojela, povraćala je. Skrivala se i smišljala objašnjenja za sve, samo da nitko ne sazna da boluje od bulimije.

Karijera joj je rano krenula uzlaznom putanjom, a pritisak je rastao. Pečat da ne izgleda mršavo i atraktivno rastao je do te mjere da se, priznala je tek mnogo godina kasnije, nije mogla vidjeti ni na fotografijama.

Malo po malo, uz te je nesigurnosti i rastuću slavu, kao i činjenicu da je postajalo moderno komentirati tuđi izgleda po svim mogućim društvenim mrežama, padala u depresiju i postajala ovisna o alkoholu i drugim supstancama. Nije imala ni devetnaest godina kad se već liječila, da bi šest godina nakon toga ostala 'čista' i trijezna.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Demi Lovato is starting her Monday on a healthy note. The songstress/actress leaves a gym workout donning a fresh make-up free face and black workout gear.

BACKGRID USA 17 JUNE 2019, Image: 448762101, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

A onda se dogodio kobni srpanjski dan prošle godine, kad je hitno hospitalizirana zbog predoziranja, a život joj je visio o koncu. Ipak se uspjela oporaviti, no terapija je bila intenzivna pa su se opet na nju nalijepili kilogrami. Vidjevši da je to opet postala tema napisa u medijima, prije nekoliko je mjeseci istupila sa životnom pričom s porukom svima u njezinoj situaciji da se ne obaziru na tuđe komentare i mišljenja, već svim silama grade samopoštovanje i samopouzdanje, kao i porukom javnosti da ne stvaraju pritisak mladim ljudima jer ih to može gurati u ponor.

Na majici u kojoj je u ponedjeljak otišla u teretanu pisalo je 'Ja sam neslomljiva' što je svojevrsna poticajna poruka i njoj samoj, i njezinim obožavateljima da pokoja izgubljena bitka ne znači izgubiti i rat.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Demi Lovato is starting her Monday on a healthy note. The songstress/actress leaves a gym workout donning a fresh make-up free face and black workout gear.

BACKGRID USA 17 JUNE 2019, Image: 448762120, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

FIA EXCLU! Demi Lovato smiles as she walk out with her friends doing some errands and a lunch date at Tocaya Organica in Santa Monica after her alleged drug dealer Brandon Johnson was arrested and charged with possession of heroin..06/12/19, Image: 446759489, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Linker
19. travanj 2024 08:06