Getty Images
novi počeci

Godina prekida: Brojni slavni u novu godinu ući će kao samci

Osim što su nas u 2016. napustili brojni vrhunski glazbenici, svijet je ove godine ostao i bez nekih od najpoznatijih celebrity parova kojima će se, kako stvari trenutačno stoje, ubrzo pridružiti i medijski najeksponiraniji supružnici na svijetu, Kim Kardashian i Kanye West.

Američki reper koji u posljednje vrijeme puni novinske stupce zbog svog zdravstvenog stanja (Kanye je, naime, prije mjesec dana nakon nekoliko javnih ispada hospitaliziran zbog iscrpljenosti) nije se pojavio na obiteljskom druženju klana Kardashian na Badnjak. Umjesto s obitelji, Božić je dočekao s prijateljima u kinu, a kada je u kasne noćne sate pokušao ući u kuću svoje punice, Kim je naložila zaštitarima da ga isprate iz kuće. Uz to, uzvanici tvrde da je starleta na zabavu došla bez vjenčanog prstena na ruci.

No, dok za njih dvoje ima nade – jer svjetski tabloidi tvrde da nije još sve gotovo – brojni su holivudski parovi ove godine odlučili okončati svoju vezu.

Brad Pitt i Angelina Jolie (2004. – 2016.)

Profimedia

Holivudski zlatni par odlučio se razići nakon dvanaest godina veze, od koji su samo dvije proveli u braku. Američka glumica je u rujnu podnijela zahtjev za rastavom braka i skrbništvom nad njihovo šestero djece.

Drew Barrymore i Will Kopelman (2012. – 2016.)

Getty Images

Brak američke glumice Drew Barrymore i Willa Kopelmana, konzultanta za umjetnost, potrajao je četiri godine, a u njemu su dobili dvoje djece – trogodišnju Olive i dvogodišnjeg Frankieja. Razvod je finaliziran u samo tri tjedna.

Johnny Depp i Amber Heard (2012. - 2016.)

Profimedia

U srpnju ove godine, samo tri dana nakon što je američkom glumcu preminula majka, Amber Heard podnijela je zahtjev za rastavom braka. Prijavila je i obiteljsko nasilje te zatražila zabranu prilaska za sada već bivšeg supruga. Iako je razvod finaliziran, a glumica je novac od nagodbe – 7 milijuna dolara – donirala u dobrotvorne svrhe, trakavica Depp-Heard još uvijek traje. Glumac inzistira da njegova bivša supruga plati troškove suđenja, a ona potražuje alimentaciju.

Diane Kruger i Joshua Jackson (2006. – 2016.)

Getty Images

Prije deset godina kada su prohodali, svjetski mediji su vezu teen zvijezde i elegantne europske glumice odmah osudili na propast. Očito je da su bili u pravu, ali s popriličnim zakašnjenjem. Svih deset godina veze svoj su privatni život držali – privatnim, a isto su učinili i s prekidom o kojem se, zapravo, ne zna ništa.

Taylor Swift i Calvin Harris (2015. – 2016.) / Tom Hiddlestone (2016.)

Getty Images

Protekle godine bilo je uzbudljivo na ljubavnom planu američke pop princeze: nedugo nakon što je prekinula jednogodišnju vezu s DJ-em i producentom Calvinom Harrisom, smrtno se zaljubila u britanskog glumca Toma Hiddlestonea. Ali samo nakratko. Vezu su prekinuli nakon nekoliko mjeseci.

Mary J. Blige i Kendu Isaacs (2003. – 2016.)

Getty Images

Nakon trinaest godina braka r'n'b pjevačica Mary J. Blige je podnijela zahtjev za razvodom od supruga i vlastitog menadžera Martina 'Kendua' Isaacsa. Ostavljeni Kendu je od pjevačice zatražio alimentaciju u koju su uključeni troškovi njegovog osobnog trenera i privatnog kuhara te mjesečni džeparac od tisuću dolara za – odjeću.

Tobey Maguire i Jennifer Meyer (2003. – 2016.)

Profimedia

Ova je godina bila kobna i za 13-godišnju vezu Tobeyja Maguirea i dizajnerice nakita Jennifer Meyer. Par je. Imajući na umu dobrobit svoje djece - 9-godišnje Ruby i 7-godišnjeg Otisa - ostao u dobrim odnosima.

Idris Elba i Naiyana Garth (2013. - 2016.)

Profimedia

U veljači ove godine razišli su se i britanski glumac Idris Elba i njegova nevjenčana supruga Naiyana Garth s kojom ima dvogodišnjeg sina Winstona. Razlog prekida jest, navodno, glumčeva nevjera – često je viđan s američkom repericom K Michelle, a u nekoliko je navrata snimljen i s Naomi Campbell. Iako nevjeru niječe, u prilog mu ne ide činjenica da je svoju prvu suprugu ostavio dok je bila trudna s njihovom danas 15-godišnjom kćeri Isan.

Mariah Carey i James Packer (2015. – 2016.)

Profimedia

Nova godina, novi razvod za pop divu Mariah Carey. Australski milijarder pjevačicu je ostavio jer previše troši, ali joj je dozvolio da zadrži zaručnički prsten vrijedan 8 milijuna funti.

Brooklyn Beckham i Chloë Grace Moretz (2014. – 2016.)

Getty Images

Upoznali su roditelje, pojavili se skupa na nekoliko događanja, objavili zajedničke fotografije na Instagramu i – prekinuli. Razlog rastanka je prevelik pritisak javnosti na koji nisu bili spremni.

Bella Hadid i The Weeknd (2015. - 2016.)

Profimedia

Nakon 18 mjeseci veze razišli su se kanadski glazbenik The Weekend i odnedavno i službeno najpopularniji model na svijetu, Bella Hadid. Iako je na reviji Victoria's Secret održanoj krajem studenog, na kojoj je Bella bila u ulozi manekenke, a The Weekend nastupao, djelovalo kao da između njih još nije gotovo, par se, koliko je poznato, nije pomirio.

Taylor Kinney i Lady Gaga (2011. – 2016.)

Profimedia

Iako su se na Valentinovo prošle godine zaručili, američki glumac i model Taylor Kinney i Lady Gaga, razišli su se srpnju ove godine nakon pet godina ljubavi.

Jennifer Lopez i Casper Smart (2012. – 2016.)

Profimedia

Ove godine razišli su se i J. Lo i njezin 18 godina mlađi dečko, plesač Casper Smart. Par je ostao u dobrim odnosima.

Demi Lovato i Wilmer Valderrama (2010. – 2016.)

Profimedia

Nakon šest zajedničkih godina, američka glazbenica Demi Lovato i njezin 13 godina stariji partner Wilmer Valderrama su okončali svoju vezu. Fanove su o prekidu obavijestili putem emotivne poruke na njezinom Twitteru i zaključili kako je najbolje da ostanu prijatelji.

Liev Schreiber i Naomi Watts (2005. – 2016.)

Getty Images

Iako su u javnosti oduvijek djelovali kao vrlo skladan par, razišao se i glumački par Liev Schreiber i Naomi Watts. U 11-godišnjem braku dobili su dva sina, 9-godišnjeg Alexandera i 7-godišnjeg Samuela.

Linker
20. travanj 2024 11:38