promo Nova TV
u zdravlju i bolesti

Godišnjicu braka Frane Ridjan slavi u izolaciji: 'Nisam ni slutio da ćeš puno više ti čuvati mene'

Popularni voditelj Nove TV Frano Ridjan iz izolacije u kojoj je završio zbog pozitivnog testa na Covid-19 prisjetio se jednog od najljepših dana u svom životu - vjenčanja sa suprugom Leom, od kojeg su prošle točno četiri godine.

"Obećao sam da ću ti uvijek pokušavati staviti osmijeh na lice, da ću čuvati i tebe i našu djecu, a nisam ni slutio da ćeš puno više ti čuvati mene. Hvala ti na prve četiri godine od službenog potpisa", napisao je voditelj Frano Ridjan uz objavljenu fotografiju s vjenčanja na svom Instagram profilu.

Prvog dana listopada doznalo se da je poznati televizijski voditelj, nažalost, pozitivan na Covid-19, a netom prije je najavljeno da je uskočio u novu avanturu na Novoj TV - s Mijom Kovačić vodit će novo izdanje "Farme". Od ponedjeljka 5. listopada započinje, naime, emitiranje emisije "Farma - More i Masline", ali su voditelji sada u izolaciji. Srećom, prve epizode su spremne tako da ova pauza ne bi trebala više utjecati na show.

''Zahvalan sam što mi se pružila prilika da u tako kratkom periodu vodim najgledanije televizijske programe. Posebno me veseli činjenica što ću imati priliku raditi s kolegicom Kovačić koja je doajenka Farme. Također sam sretan što ću upoznati naše kandidate u atipičnim uvjetima i osjetiti kako to funkcionira Hrvatska u malom. '', kazao je uoči emitiranja morske Farme Frano.

'Očekujem da neće biti patvoreni, nego iskreni i korektni kako bi najbolji i najspretniji stigao ili stigla do pobjede.'

promo Nova TV
Sada su u izolaciji, ali uskoro bi trebali početi s Farmom...

Osim Mie i Frane, na farmu će povremeno dolaziti i mentor Jure Čudina koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati ih, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Čitajte i:

Maja Šuput o povratku na male ekrane: 'Malčice sam deblja, no nikoga neće žuljati za oko'

Na dan finala stigao je sin: Frano Ridjan najsretniji je jer se nije dogodilo ono čega se bojao

VIDEO Frano Ridjan je na novoj misiji: 'Do polufinala Supertalenta skidam kilograme'

Linker
18. travanj 2024 14:58