Lijepa trudnica

Gola Emily u 33. tjednu trudnoće poručila: ‘Osjećam se poput božice sa sočnom guzom‘

Jedna od najljepših žena svijeta uskoro će postati majka. Još svega koji tjedan dijeli je od termina za porođaj, a povodom toga Emily Ratajkowski odučila je zabilježiti posljednje dane s trudničkim trbuščićem.

Jedna od najljepših žena svijeta uskoro će postati majka. Slavna manekenka i glumica, Emily Ratajkowski, pri kraju je trudnoće pa je odlučila prije poroda zabilježiti uspomenu na dane blaženstva. Prije nekoliko dana objavila je golišave fotografije iz kupaonice, a sada je s obožavateljima podijelila i profesionalne crno-bijele fotografije za koje je zaslužan nizozemski fotografski dvojac Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

Za potrebe poziranja, Emily je ponosno pokazala figuru u 33. tjednu trudnoće, pokrivši rukama tek grudi.

"Ponekad se osjećam kao medo Winnie zvani Pooh u ljudskom obliku, a drugi put sam poput božice plodnosti sa sočnom guzom... U svakom slučaju, znam da će mi vrlo brzo nedostajati trbuh i bebini udarci", napisala je pored fotografija Ratajkowski.

Čitajte i: Jedna od najseksepilnijih žena današnjice objavila da je trudna: ‘Trudnoća je urođeno usamljena‘

Nedavno je Emily otkrila koliko se raduje stvaranju obitelji sa svojim suprugom, producentom Sebastianom Bear-McClardom.

"Ne znam kakvo će biti majčinstvo, ipak mi je ovo prvi put, a sve žene imaju toliko različita iskustva i perspektive. Zato je najbolje samo vjerovati u ovaj proces, prepustiti se i vidjeti kamo će me odvesti ovo životno putovanje", izjavila je manekenka.

Čitajte i: Jedna od najljepših žena na svijetu priznala ozbiljan problem, a 'liječi' ga objavom golišavih fotki

Emily je trudnoću objavila krajem listopada prošle godine, kada je za Vogue pričala o iskustvu kroz koje prolazi. "Trudnoća je urođeno usamljena, to je nešto što žena radi sama, u svom tijelu, bez obzira na okolnosti", zaključila je glumica i manekenka, čiji suprug je izvan sebe od sreće što će postati otac. Ljubavna priča producentice i glumca počela je tijekom 2018. godine - tijekom koje su se Sebastian Bear-McClard i Emily Ratajkowski upoznali i vjenčali. Vijest o prinovi stigla je dvije godine kasnije, kao najljepši dodatak njihovoj velikoj ljubavnoj priči.

Linker
25. travanj 2024 02:18