umri muški

Goran Bogdan okinuo selfie i preplašio mnoge: ‘Trebate vidjeti kako tek izgleda drugi tip‘

Glumac Goran Bogdan rijetko stavlja novitete iz svog života na društvene mreže, ali kako napokon snima veseli se pokazati pratiteljima u kojem je sada filmu...

'Ujelo me nešto. Trebate vidjeti tek kako izgleda drugi tip', napisao je glumac Goran Bogdan uz fotografiju na kojoj izgleda kao da je sudjelovao u nemilosrdnoj tučnjavi zahvaljujući vizažistici koja je zadužena za filmsku šminku.

Inače glumac iznimno cijeni samozatajnost, ali odlučio je na društvene mreže stavljati sve što je vezano za posao.

"Stavljam zato da budem prisutan, da imam komunikaciju s publikom, jer zbog nje sve radim i njoj želim udovoljiti. Privatno nemam potrebu staviti baš ništa. Neugodno mi je, a i pomalo narcisoidno, stavljati svoju sliku", rekao je Bogdan koji dobro zna što ga čini sretnim.

"Male stvari: kad rano ustanem, nešto dobro pročitam, uradim nešto što sam dugo odgađao, nešto dobro pojedem, popijem fino vino u dobrom društvu, kad se zaljubim…", rekao je u intervjuu.

Bogdan je do sada u samoizolaciji bio čak dva puta. Slavni glumac već je u ožujku odradio izolaciju nakon što se vratio u Zagreb sa snimanja iz Beograda. Drugi put jer je bio u kontaktu s osobom koja je imala Covid-19 na teniskom turniru 'Adria Tour', na kojem je kod nekolicine sportaša potvrđen virus.

"Prvo mi je bilo super, sam u stanu. Gledao sam sve serije i filmove koje godinama nisam stigao, čitao, naprosto uživao", ispričao je Goran Bogdan za Jutarnji list.

Linker
20. travanj 2024 05:44