DAMJAN TADIC/CROPIX
Moderan tata

Goran Ivanišević nakon povratka iz Grčke malenog Olivera poveo u šetnju Zagrebom: Sportskoj eleganciji ‘uči‘ i sina

Obitelj Ivanišević nedavno se vratila s odmora u Grčkoj, gdje su dane provodili uživajući na pješčanim plažama. Preplanuli tata sa sinom Oliverom prošetao je Trgom bana Josipa Jelačića i pokazao kako je vjeran sportskoj eleganciji.

Obitelj Ivanišević nedavno se vratila s odmora u Grčkoj, gdje su dane provodili uživajući na pješčanim plažama. Preplanuli tata sa sinom Oliverom prošetao je Trgom bana Josipa Jelačića i pokazao kako je vjeran sportskoj eleganciji.

Nakon povratka s godišnjeg odmora s grčkog otoka Zakintos, proslavljeni bivši tenisač Goran Ivanišević rajske je plaže zamijenio centrom grada Zagreba gdje je prošteo sa sinčićem Oliverom. Preplanuli Ivanišević, u jednostavnoj kombinaciji, bež kratkim hlačama, crnoj majici i bijelim tenisicama, pokazao je kako biti stylish na visokim temperaturama i u jutarnjim satima.

image
Bivši tenisač i trener Goran Ivanišević prošetao sa svojim sinom Oliverom.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Sportskoj eleganciji izgleda uči i malenog, koji je slika i prilika i mame i tate, a u šetnji gradom, vozio ga je u dječjim kolicima. Da je odmor gotov, radijska voditeljica i njegova supruga Nives Ivanišević najavila je fotografijom na društvenim mrežama gdje je u opisu napisala "posljednja večer”, a danima ranije uveseljavala je svoje obožavatelje fotografijama sa suprugom i sinom, gdje su njih troje dane provodili na pješčanim plažama. Savršenu liniju pokazala je fotografijom u žutom kupaćem kostimu, a mnogi su komentirali kako Nives izgleda poput djevojčice.

image
Vratili su se s odmora iz Grčke.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Neodoljiva obitelj: Nives Ivanišević nije odoljela podijeliti kako provode dane na ljetovanju u Grčkoj

Složna obitelj

"Samo trčim po plaži ili lovim Olija ili on mene", odgovorila je Nives na jedan od brojnih komplimenata pratitelja koji se pitaju koja je tajna njezine vitke linije i kako se provodi na ljetovanju. Goran je samozatajan kad je riječ o privatnom životu na društvenim mrežama i tamo mu je fokus više na sportskoj karijeri. No, tu i tamo iznenadi s romantičnom posvetom supruzi Nives, koju zove ljubavi njegovog života.

Sredinom srpnja par je otputovao u Newport u SAD gdje je održana svečanost povodom Goranovog primanja u tenisku Kuću slavnih. Njegove riječi o roditeljima, djeci, ali i o supruzi, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

"Oliver je premali, ne zna tko mu je tata, ali voli tatu. Emanuel i Amber su, mislim, dovoljno veliki i ponosni na ono što im je otac postigao. Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi", poručio je Goran svojoj voljenog Nives.

Čitajte i: Nitko nikad kao Goran Ivanišević: Wimbledon je osvojio u istim čarapama, a pomoću Slavice Ecclestone vratio se u Split

Linker
27. travanj 2024 06:49