Veselje u obitelji

Goran Ivanišević proslavio okrugli rođendan okružen sinovima: ‘Generacije ludih Ivaniševića, Oli, Manči i ja‘

Bivši tenisač uživa s obitelji, a ovog su ponedjeljka obilježili njegov 50. rođendan uz tortu i osmjehe.

Ovih je dana veselo u obitelji Gorana Ivaniševića, a kako i ne bi kad imaju velikih razloga za slavlje, naime u ponedjeljak 13. rujna bivši tenisač napunio je 50. godina. To su proslavili u krugu obitelji, što su pokazali na Instagramu i Goran i njegova supruga Nives.

Goran je pozirao sa svojim sinovima Oliverom i Manuelom. "Generacije ludih Ivaniševića, Oli, Manči i ja", napisao je uz fotografiju snimljenu za stolom gdje sva trojica poziraju kraj torte.

Na torti su upaljene svijeće koje pokazuju broj '50'. Njegova supruga Nives Ivanišević, zaželjela mu je sve najbolje uz zajedničku fotografiju kraj iste torte. Par se zagrlio i smijao svom fotografu.

"Kod njega stvarno vrijedi ona: 'Godine su samo broj'", napisala je Nives kraj fotografije.

Čitajte i: Neodoljiva obitelj: Nives Ivanišević nije odoljela podijeliti kako provode dane na ljetovanju u Grčkoj

Nezaboravno ljeto

Obitelj Ivanišević na sličan način obilježila je i treći rođendan svog najmlađeg člana Olivera, prije manje od tjedan dana. Tada su u gotovo identičnom sastavu, s nešto 'ozbiljnijom' tortom na Štrumpfove proslavili veliki 3. rođendan sina Olivera.

Obitelj je ovog ljeta doživjela neke od nezaboravnih trenutaka, prije odmora na grčkom otoku Zakintosu gdje su uživali u nepreglednim pješčanim plažama s djecom, Goran i Nives su sredinom srpnja otputovali u Newport u SAD-u gdje je održana svečanost povodom Goranovog primanja u tenisku Kuću slavnih. Njegove riječi o roditeljima, djeci, ali i o supruzi, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

"Oliver je premali, ne zna tko mu je tata, ali voli tatu. Emanuel i Amber su, mislim, dovoljno veliki i ponosni na ono što im je otac postigao. Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi", poručio je Goran svojoj voljenog Nives.

Čitajte i: Nitko nikad kao Goran Ivanišević: Wimbledon je osvojio u istim čarapama, a pomoću Slavice Ecclestone vratio se u Split

Linker
19. travanj 2024 01:49