Instagram
IZ HOLLYWOODA

Goran Višnjić: 'Ne vjerujem koliko sam daleko dogurao iz malog hrvatskog grada'

Krajem devedesetih otišao je u potrazi za holivudskom karijeru i ostvario je - prvenstveno zahvaljujući ulozi doktora Luke Kovača u seriji 'Hitna služba' u kojoj je igrao gotovo jedno desetljeće. Iako je jedan od naših najpoznatijih glumaca izvan hrvatskih granica, ni on sam ponekad ne vjeruje što je sve postigao u glumačkoj karijeri.

Iako ga većina pamti po ulozi doktora Luke Kovača, Goran Višnjić (45) i nakon toga je glumio u filmovima i serijama koje su dobro prihvaćene od publike, ali i radio uz bok nekih od najpoznatijih holivudskih imena kao što su Halle Berry, Daniel Craig, Donald Sutherland, Abigail Spencer, Nicole Kidman i Sandra Bullock. Iako je u Los Angelesu već dva desetljeća, glumac podrijetlom iz Šibenika ne skriva da se ponekad zapita kako je sve to uspio.

- Neke dane i dalje ne vjerujem gdje sam danas... Koliko sam daleko stigao iz malog grada sa srcem, Šibenika i gdje me ovaj ludi život odveo. Svaki dan sam zahvalan na ovom odličnom putovanju, na divnim ljudima u životu i na tome što sam sretnik koji odlazi na posao s velikim osmijehom na licu i govori: "Oh ne, sutra letim na posao u Portugal..." Ali bez obzira na to o čemu se radi ili gdje, uvijek ću sve hvatati za rogove - život, posao, slobodan dan. Pokušavam živjeti u trenutku, a ne jučer ili sutra -podijelio je Goran Višnjić sa svojim obožavateljima koji trenutačno nestrpljivo čekaju finale druge sezone serije "Bezvremeni", a iduće će ga godine moći gledati i uz glumicu Drew Barrymore u seriji "Santa Clarita Diet".

Linker
23. travanj 2024 17:32