ZARAZIO SE PRIJE MJESEC DANA

Goran Višnjić o borbi s koronom: ‘Mogu hodati i lagano trčati, napokon se vraćam u normalu...‘

Naš glumac koronom se zarazio prije mjesec dana, a s pratiteljima na Instagramu podijelio je svoje iskustvo s ovim još uvijek nedovoljno poznatim virusom.

Šibenski glumac s hollywoodskom karijerom Goran Višnjić povremeno se pratiteljima na Instagramu obraća s novostima iz poslovnog, ali i privatnog života, a sada je s obožavateljima podijelio kako je prije mjesec dana dobio koronu koja mu je zadala brojne simptome.

Čitajte i: Goran Višnjić je zbog kćeri morao promijeniti neke navike: ‘Sad će to ovdje u Dubrovniku biti izazov‘

"Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor...umor je ostao skoro dva tjedna", započeo je naš, a svjetski glumac u opisu fotografije na kojoj pozira u sunčanom Corwallu.

Čitajte i: Goran Višnjić pokazao kako on putuje i kod kuće: ‘Nadam se da će vam bar malo uljepšati dan‘

"Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana... kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Corwalla", požalio se poručivši pratiteljima da se čuvaju glumac koji je prošle godine s obitelji iz Los Angelesa preselio u Veliku Britaniju.

Višnjića ćemo uskoro gledati i u nastavku Hellraisera (Gospodari pakla) - remakeu kultnog britanskog horora iz 1987. u režiji Davida Brucknera koji se snimao još u listopadu prošle godine, a najavljen je ove godine.

Glavnu ulogu u filmu tumačit će američka glumica i model Jamie Clayton, dok će ostale uloge uz Višnjića igrati i Odessa A'zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Adam Faison, Aofe Hinds, Hiam Abbass, Selina Lo.

Linker
20. travanj 2024 03:18