Dean Zulich / Dean Zulich
Boemski štih

Goran Višnjić promijenio imidž: Mnogi su ostali šokirani njegovim novim izgledom

Iako je tijekom posljednjih godina obično nosio kratku do poludugu frizuru, sada fura nešto potpuno novo. Komentari njegovih fanova redom su pozitivni i kažu da mu nova dužina kose odlično stoji.

Goran Višnjić još uvijek je jedan od domaćih glumaca za kojim uzdiše mnoštvo žena i to s pravom. Višnjić svojim markantnim izgledom oduševljava na svakom koraku i to od ranih devedesetih. Glumio je u mnogim hrvatskim, ali i američkim serijama i filmovima, a najzapaženija uloga mu je ona doktora Luke Kovača u seriji 'Hitna služba'.

Iako smo ga tijekom godina navikli vidjeti s kratkom ili tek poludugom kosom, njegova posljednja fotografija koju je objavio na Instagramu prilično nas je iznenadila.

Na njoj ima kosu zavezanu u repić te pozira sa svojim psom na plaži u St. Ivesu, primorskom gradu u Cornwallu u Engleskoj.

"Cornwall plaža u kolovozu. Čizme, duge hlače, engleski buldog. Nadam se da ste svi odlično", kratko je napisao Višnjić ispod fotografije. Novim izgledom očito je zatekao svoje fanove jer su svi redom komentirali kako izgleda seksi i da mu duga kosa i 'repić' odlično stoje. Osim nove frizure, pustio je i bradu kako bi još više izgledao boemski i čini se da mu takav stil sada najbolje odgovara.

Iz SAD-a u Englesku

Podsjetimo, Višnjić posljednjih mjeseci često dijeli slike iz djetinjstva i mladenaštva pa smo tako mogli vidjeti da je kao dječak nosio 'talijanku', frizuru s dugačkim šiškama na čelu, dok je u devedesetima furao sličnu frizuru, ali s dužom kosom.

Inače, glumac trenutno uživa u Engleskoj, gdje se odlučio preseliti s obitelji kako bi bio bliže domovini. Dvadeset godina živio je u Hollywoodu, gdje je stekao uspješnu glumačku karijeru, no sada je željan malo mirnijeg života.

Čitajte i:

Goran Višnjić okupirao je domaći program! Slavni glumac nedavno je za svoju obitelj donio važnu odluku

Višnjić potresen nedavnim događajima olakšao dušu: 'Jednostavno ne mogu šutjeti, lud sam i tužan'

Sin Gorana Višnjića frapirao oca fotografijom koju je pronašao u garaži

Teška autoimuna bolest kćeri promijenila je život Gorana Višnjića i cijele njegove obitelji

Linker
24. travanj 2024 16:49