zaljubljeni pogledi

Gugutanje na špici: Bruna Sanader sa suprugom Vedranom Vukadinovićem uživala na suncu

Mlade supružnike se rijetko može vidjeti u šetnji gradom pa su mnogi znatiželjni pogledi ovoga vikenda bili uperenu upravo u njih.

Liječnica i kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Bruna Sanader (32) uživala je proteklog vikenda sa suprugom Vedranom Vukadinovićem na zagrebačkoj špici. Opijeni ljubavlju i suncem sjedili su u samom srcu metropole i izmjenjivali zaljubljene poglede. Iako su zajedno od srednje škole, među njima i dalje frcaju iskre, a kako ih se rijetko može vidjeti u javnosti, svesrdno su pozirali fotografu.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Mlađa kći bivšeg hrvatskog premijera i čelnika HDZ-a Ive Sanadera, koji iza zatvorskih rešetaka čeka odsluženje sedmogodišnje kazne zbog afere Fimi Media, za Vedrana se udala u svibnju 2019. godine. Tada je, iako je željela, do oltara nije pratio otac koji trenutno boravi u ćeliji od desetak četvornih metara u Remetincu.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Mogao je tražiti da dođe na svadbu, ali s njim bi trebala biti tri pravosudna policajca pa je odustao, potvrdila je to tada njegova odvjetnica Jadranka Sloković.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Iako joj otac nije bio na vjenčanju, došao je njegov brat, don Vinko Sanader. Mladenci su zavjete razmijenili u u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana, a za slavlje su odabrali konobu u jednoj od romantičnih uvala na Paklenim otocima.

Čitajte i: Udala se Bruna Sanader: Pred oltar u prekrasnoj vjenčanici stala bez oca koji nije došao na svadbu

image

Vjenčanje Brune Sanader

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Uz Brunu je pri dolasku u katedralu bila starija sestra, Petra Sanader, uz njih su hodale i Brunine prijateljice. Sam čin vjenčanja predvodio je svećenik kojeg su mladenci upoznali prije nego što se zaredio, a misu je služio na pet jezika, jer je na vjenčanju bilo puno stranaca.

image

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović

TOM DUBRAVEC/CROPIX CROPIX

Gromoglasni pljesak u crkvi se prolomio u 17 sati, a dvije minute kasnije čuo se Mendelsonov "Svadbeni marš". Na izlasku su mladence djeveruše posule laticama ruža. Nakon vjenčanja mladenci su zaplesali ispred katedrale na pjesme Olivera Dragojevića ‘Kad mi dođeš ti’ i ‘Cesaricu’.

Čitajte i: Nives, Goran i Oliver Ivanišević zvijezde zagrebačke špice: Najljepše je u tatinom naručju

Linker
23. travanj 2024 22:28