Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia
pogrešan spoj

Gwyneth otkrila kad je znala da je brak gotov: 'Sve smo probali, ali od početka smo bili loš par'

Gwyneth Paltrow i Chris Martin godinama su bili jedan od najpopularnijih celebrity parova pa su mnoge šokirali kad su objavili da se razvode. Gwyneth napokon objašnjava kad je znala da njihovom braku više nema pomoći.

Nježna plavokosa filmska diva i pomalo povučen, ali genijalan frontmen slavnog benda - Gwyneth Paltrow i Chris Martin godinama su djelovali kao junaci iz holivudske bajke.

26.MARCH.2014

**STOCK IMAGES**

GWYNETH PALTROW AND CHRIS MARTIN SPLIT AFTER TEN YEARS OF MARRIAGE!

THE ACTRESS TOOK TO HER WEBSITE 'GOOP' TO ANNOUCE HER SPLIT HER ROCKER HUSBAND!


23RD NOVEMBER 2003 - HAMPSTEAD - LONDON - UK

CHRIS MARTIN AND GIRLFRIEND GWYNETH PALTROW SEEN IN HAMPSTEAD PARK IN LONDON!,Image: 188586958, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT USAGE PER BYLINE *NO WEB USAGE UNLESS AGREED. PLEASE TELEPHONE 020 7377 2770*, Model Release: no, Credit line: CH1 / Backgrid UK / Profimedia
CH1 / Backgrid UK / Profimedia

Geek i princeza

Upoznali su se u backstageu nakon koncerta grupe Coldplay 2002. godine i odmah upustili u vezu, a za samo godinu dana već su imali burme na rukama. Nakon dvoje djece i brojnih sretnih trenutaka koje su paparazzi budno pratili, par je iznenadio svijet kad su 2014. objavili da više ne žive zajedno te 2016. finalizirali razvod.

Četiri godine nakon, u pismu za rujansko izdanje 'modne biblije' Vogue, Gwyneth se osvrnula na dane u kojima je shvatila da je sve gotovo.

'Osjećala sam to u kostima'

Kako kaže, krah se dogodio negdje oko proslave njezinog 38. rođendana.

"Ne sjećam se točno kad se to dogodilo, koji je bio dan i je li bio vikend, ni koje je doba dana bilo, Ali znala sam da je, bez obzira na duge šetnje, jutra provedena u krevetu, velike čaše Barola i držanje ruku, moj brak gotov. Sjećam se osjećaja , kao da je zazvonilo zvono i da se taj zvuk ne može vratiti. Kao da je nepovratno ispuhan balon helija koji leti u zrak. Znala sam, osjećala sam to u kostima", napisala je Gwyneth.

Dodala je i da su ona i Chris uvijek bili više poput prijatelja, i u stvari, potpuno nespariv par.

NON EXCLUSIVE PICTURE:  MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES

WORLD RIGHTS

***STOCK PICTURE***BREAKING NEWS***STOCK PICTURE***

American actress Gwyneth Palthrow and English Coldplay front man Chris Martin have slit up after 10 years of marriage. The pair are currently in the Bahamas together with their two children and have announced the news on Gwyneth's Goop website. 

***STOCK PICTURE***BREAKING NEWS***STOCK PICTURE***

American actress Gwyneth Palthrow and English Coldplay front man Chris Martin are spotted taking a stroll in London's Hyde Park. 

JULY 14th 2003

REF: MTX 0369,Image: 188755156, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matrixpictures.co.uk / Matrix / Profimedia
Matrixpictures.co.uk / Matrix / Profimedia

Dva lonca bez poklopca

"Bili smo bliski, ali nikad nismo uspjeli postati par. Jednostavno nismo pristajali jedno uz drugo. Uvijek je postojao taj osjećaj nelagode. Ali čovječe, kako smo voljeli svoju djecu. Od dana kad sam znala pa do objavljivanja istine, sve smo pokušali. Nismo htjeli neuspjeh. Nismo htjeli nikoga razočarati. Nismo htjeli izgubiti obitelj", otvorila je dušu slavna Oskarovka.

Paltrow i Chris imaju dvoje djece, 16-godišnju kći Apple i 14-godišnjeg Mosesa, a zbog dobrobiti djece, i dalje su u korektnim odnosima.

2018. Gwyneth se udala za producenta Brada Falchuka, a Chris je nakon razvoda hodao s Jennifer Lawrence, a zatim pronašao utjehu u Dakoti Johnson.

Čitajte i...

Ipak mu je još stalo: Brian Austin Green 'zapaprio' Megan Fox i novom dečku na Instagramu

Reality zvijezda bivšem oprostila neviđenu izdaju, a želi i drugo dijete

Nataša Janjić Medančić napokon je kod kuće: 'Iza mene je bolno razdoblje, nadam se posljednje u životu'

Linker
15. travanj 2024 00:34