Profimedia, Bauer Griffin
Nije bila pošteđena

Gwyneth Paltrow iskreno ispričala kako se izliječila bez tableta

Gwyneth Paltrow ne taji da je nakon porođaja drugog sina oboljela od postporođajne depresije i o tome je često govorila u javnosti, no do sada najiskrenije borbu protiv te nimalo bezazlene bolesti opisala je u podcastu kojim je obilježila deset godina otkako je osnovala svoj lifestyle brend, odnosno (vrlo uspješnu) tvrtku Goop.

Gwyneth Paltrow postporođajnu depresiju pobijedila je bez lijekova. Ovoj megapopularnoj 46-godišnjoj glumici i vlasnici uspješnog lifestyle brenda Goop mentalno je zdravlje bilo narušeno nakon što je na svijet donijela svoje drugo dijete, sina Mosesa, kojeg je dobila prije 12 godina u braku s glazbenikom Chrisom Martinom.

'Imala sam velik problem s postporođajnom depresijom, kao što već svi znate, nakon sina. Liječnik me pokušao staviti na lijekove, antidepresive, i ja sam u jednom trenutku samo pomislila: 'U redu, ako ih trebam, uvijek im se mogu vratiti'. Glavom su mi prolazile alternative 'a što ako izaberem drukčiju terapiju, bez kemije, počnem opet vježbati, prestanem piti alkohol i dam si malo vremena da se moje tijelo regenerira, te si omogućim više sna?', govorila je.

Potom je nastavila: 'Drage žene, svjesna sam da su određenim ljudima u određenim okolnostima antidepresivi nešto što im može spasiti život. Ali, ja sam se držala svega navedenog i uspjela bez njih ', rekla je Gwyneth i time poslala snažnu poruku da dosljedna promjena načina života, za koju treba skupiti mnogo snage, često ima moć ozdravljenja.

U travnju je Gwyneth ozakonila sretnu vezu s televizijskim scenaristom Bradom Falchukom (47). Poznata je i po vezi s Bradom Pittom koja je trajala od 1994. do 1997. U braku s Chrisom Martinom bila je deset godina, do 2014. a osim Mosesa dobili su i danas 14-godišnju kći Apple.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Celebrities arrive at the UCLA Mattel Children's Hospital's Kaleidoscope 5 held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.
<P>
Pictured: Gwyneth Paltrow
<B>Ref: SPL1493911  070517  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

39916, HOLLYWOOD, CALIFORNIA - Monday April 26, 2010. Gwyneth Paltrow at the World premiere of
Profimedia, Pacific coast news

Gwyneth Paltrow attending The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala 2017, in New York City, USA., Image: 330867910, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
14. rujan 2021 08:15