Getty Images
Fotke vs. realnost

Gwyneth Paltrow postala viralni hit: Način na koji je hodala u vintage Valentino haljini sve je zabavio

Dodjela Emmy nagrada prošla je bez voditelja, a neka poznata lica proglasila su pobjednike i dodjelila im nagrade. Jedna od njih je i američka glumica čiji je dolazak na pozornicu postao viralni hit.

Svaka svečana dodjela nagrada prođe u znaku trenutaka i gafova o kojima se priča danima nakon. Ove godine dodjelu Emmy nagrada obilježila je glumica Gwyneth Paltrow, odnosno njezin polagani i toliko delikatni hod prema pozornici da je postala hit na društvenim mrežama, a njezina snimka vjerojatno će poslužiti kao inspiracija za buduće memeove. Glumica je zadivila vintage izborom haljine koja na fotografijama izgleda prekrasno, ali izgleda kako nije baš previše praktična.

Glumica poznata po ulozi u filmu "Iron Man" nosila je vintage Valentino haljinu iz 1963. godine koju krasi gornji dio od prozirnog tila i perja, dok donji dio haljine u boji bjelokosti prati liniju tijela. Uz haljinu je nosila Giuseppe Zanotti crne cipele na petu, no čini se da joj je haljina stvarala više probleme od cipela.

Glumica je na Twitteru postala hit jer se svi pitaju - zašto je hodala tako sporo? "Čestitke svim nastupima i dobitnicima na večerašnjoj dodjeli Emmy nagrada, ali za najbolju izvedbu večeri zaslužna je Gwyneth Paltrow", napisala je jedna korisnica Twittera uz video na kojem glumica koja je stigla u društvu supruga Brada Falchuka hoda prema pozornici.. Mnogi su se našalili kako Gwyneth hoda kao da će joj jaja ispasti iz haljine, a jedan korisnik je objavio video uz opis "Dok hodam od kauča prema frižderu umotan u svoju deku".

Najbolja izdanja s dodjele Emmyja: Dvije glumice stigle u gotovo istim haljinama, a Majka Zmajeva pokupila sve pohvale

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Gwyneth Paltrow walks onstage during the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Gwyneth je nagradu uručila dobitnici najbolje ženske uloge u dramskoj seriji, a osvojila ju je Jodie Comer za seriju "Killing Eve". Uz Gwyneth, internet se čudi još jednoj uzvanici - glumici Natashi Lyonne čije je pljeskanje mnoge ostavilo bez riječi. "Način na koji je Natasha pljeskala...Neću moći razmišljati o ničem drugom sljedećih tjedan dana...", napisao je jedan tviteraš, a svi su se složili da izgleda kao da je pokušala rekreirati bizarno pljeskanje Nicole Kidman s dodjele Oscara 2017. godine.

via GIPHY

Linker
19. travanj 2024 18:19