privatni album
trio fantastikus

Hana, Domenica i Mia u avanturi koju će dugo pamtiti: 'Nakon ovog putovanja morat ću na dijetu'

Fotografije mladih pjevačica na društvenim mrežama otkrile su nam da su dvije Dalmatinke i jedna Slavonka na nezaboravnom putovanju. Hana Huljić i Domenica Žuvela posjetile su brojne radijske postaje u Slavoniji, a uz svoju domaćicu Miju Dimšić su iz prve ruke doživjele sasvim nova iskustva.

"Prvi put smo Domenica i ja u obilasku Slavonije i mislim da nismo mogle doći u ljepše vrijeme. Ljudi su dragi i gostoljubivi, imali smo prilike za večerom slušati tamburaše i doživjeti taj njihov duh. Posebno je bilo lijepo slušati Miju i njenog tatu kako zajedno sviraju i pjevaju. Pored mnogo radijskih postaja obišle smo i velike vinograde prošetale uz rijeku Dravu, te probali specijalitete poput smuđa, kulena, ajvara, a oduševio me fiš paprikaš. Najviše od svega me dojmilo vidjeti dvorac Pejačević, znajući da je u njemu živjela i skladala Dora Pejačević. Sa strahopoštovanjem sam sjela za njen klavir, gledala predivan pogled u šumu koji je nju inspirirao za skladanje. Veselilo me posjetiti državnu ergelu konja nakon obilaska katedrale u Đakovu. Drago mi je da sam imala priliku upoznati Slavoniju baš u društvu dvije drage prijateljice, jer je sve bilo ljepše uz njih", rekla nam je poznata glazbenica Hana Huljić koju posebno veseli činjenica da njihov obilazak još traje. Pjevačica Domenica je također presretna što se s kolegicama odvažila na ovu avanturu ravnicom.

privatni album
Hana se veselila susretu s konjima, a poželjela je jahati...

privatni album
Mija je najsretnija što je svoje kolegice ugostila i u rodnom gradu...


privatni album
Dvije Dalmatinke oduševljene su bile gastro ponudom...

"Osjećam se kao da sam na mini ekskurziji s najboljim prijateljima. Posjetile smo imanje Principovac koje me oduševilo pogledom na vinograde, a do znamenitosti koje smo vidjeli moram izdvojiti dvorac Pejačević i cijeli park oko dvorca", priča nam pjevačica s Korčule koja je na poseban način komentirala svjetski poznate gurmanske delicije. "Već znam da ću nakon ovog puta morati na dijetu, toliko o tome.", kaže pjevačica koju domaćicu Miju komentira na poseban način: "Nema je svit."

privatne fotka
Nakon promocija na radijskim postajama, zasluženo su odmarale...

"Na turneji u Slavoniji je prekrasno, spajamo ugodno s korisnim. Naravno, budući da smo u mom kraju sve sam to već puno puta obišla, ali moram priznati sve je zanimljivije kad to sve proživljavam očima Dalmatinki kojima su sve meni normalne stvari fascinantne. Nekako iz te perspektive više cijenim ljepote Slavonije i uživam u hrani, vinima, krajolicima, tamburašima i jednostavno volim što sam iz Slavonije. Sve tri smo na različitim postajama predstavljale svoje nove pjesme gdje god smo mogle. Obišle smo Slavonski Brod, Požegu, Kutjevo, Osijek, Belišće, Valpovo, Đakovo, Županju i Našice, a lista se sljedećih dana nastavlja.", kaže pjevačicu Miju Dimšić kojoj je posebno drago što je Hanu i Domenicu ugostila u obiteljskoj kući jer je i ona ima priliku posjetiti mjesto gdje su one odrastale.

privatni album
Posebno su ih oduševili vinogradi i njihovo prostranstvo...

privatni album
Slavonska avantura se nastavlja...

Čitajte i:

Otkrivamo tko je prava kraljica obitelji Huljić: 'Kad je mama na putu, obje budu posebno žalosne'

Na Speed Dateu: Mia Dimšić nam je otkrila što je jedino može izbaciti iz takta

Mia Dimšić i Domenica nerazdvojne su prijateljice, ali uvijek se raspravljaju oko jedne stvari

Linker
11. travanj 2024 01:20