EMOTIVNI SUSRET

Harry, Ron i Hermione ponovno u Hogwartsu: Otkrivena fotografija tri čarobnjaka u školi iz koje je sve krenulo

Na HBO Maxu treutno se emitira ‘Harry Potter: Hogwartsov turnir domova‘ u kojem najveći fanovi i znalci filmova o malom čarobnjaku u 4 nastavka pokušavaju osvojiti pehar čarobnjačke škole.

HBO Max je objavio prvi isječak iz svog nadolazećeg specijala "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts", koji se premijerno prikazuje 1. siječnja. Fotografija prikazuje zvijezde Daniela Radcliffea, Ruperta Grinta i Emmu Watson kako sjede i razgovaraju u svom nekadašnjem domu Gryffindor, piše Variety.

Ponovno okupljanje obilježit će 20. godišnjicu serijala od osam filmova koji je započeo s “Harry Potterom i kamenom mudraca‘ objavljenom u studenom 2001.

image

Povratak u Hogwarts

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Retrospektivni specijal ispričat će očaravajuću priču kroz potpuno nove razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena”, stoji u zapisniku.

Svih osam "Harry Potter" filmova trenutno se emitiraju na HBO Maxu, a svi su filmovi nastali na temelju knjiga spisateljice J.K. Rowling.

Čitajte i: Veliki reunion ekipe ‘Harryja Pottera‘: Izašao je teaser, a poznat je i datum izlaska specijala

“Harry Potter 20. godišnjica: ​​Povratak u Hogwarts” prikazat će sve glumačke talente iz filmova, uključujući - prema priopćenju za javnost - Helenu Bonham Carter, Robbieja Coltranea, Ralpha Fiennesa, Jasona Isaacsa, Garyja Oldmana, Toma Feltona, Jamesa Phelpsa, Olivera Phelps, Marka Williamsa, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewisa i Evanna Lyncha.

J.K. Rowling, autorica kultne serije knjiga, neće biti intervjuirana u specijalu, ali će biti prikazana u arhivskim snimkama o filmovima. Zbog svojih anti-trans komentara, koje je osudila glavna glumačka postava - Rowling je postala lik trenutne, i naizgled trajne kontroverze u strastvenom i golemom svijetu obožavatelja “Harryja Pottera”.

image

Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint

WARNER BROS/1492 PICTURES/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: 20. godišnjica Harryja Pottera: Specijal s najpoznatijim čarobnjacima dolazi na Sky točno na Novu godinu

Ranije ovog tjedna, HBO Max objavio je kratki trailer koji nije uključivao Radcliffea, Watson ili Grinta, ali je prikazao druge sudionike - poput Coltranea koji utjelovljuje lik Hagrida i Lewisa koji glumi Nevillea Longbottoma - kako primaju svoje pozive da prisustvuju ponovnom okupljanju.

Na HBO Maxu treutno se emitira ‘Harry Potter: Hogwartsov turnir domova‘ u kojem najveći fanovi i znalci filmova o malom čarobnjaku u 4 nastavka pokušavaju osvojiti pehar čarobnjačke škole.

Linker
16. travanj 2024 09:50