Suradnja o kojoj je maštala

Harry Styles ostvario je san ukrajinskoj redateljici: ‘Sada mogu u mirovinu‘

Za snimanje spota za singl As It Was, glazbenik je angažirao Tanui Muino, koja ovo smatra najvećim projektom u karijeri.

Redateljici iz Ukrajne, Tanui Muino ostvario se san nakon što je dobila priliku surađivati sa svjetski poznatom glazbenom zvijezdom Harryjem Stylesom na stvaranju najnovijega spota za pjesmu As It Was, koji je do sada uspio sakupiti više od 20 milijuna pregleda.

Riječ je o pjesmi kojom Grammyjem nagrađeni glazbenik najavljuje svoj dugoočekivani album Harry's House, koji izlazi 20. svibnja. Spot je sniman prošloga mjeseca u Londonu, a na njemu je Harry po prvi puta radio s poznatom Ukrajinskom redateljicom Tanuom Muino.

image

Album Harry´s House će biti treći solo studijski album Harryja Stylesa i njegovo prvo glazbeno izdanje nakon 2019. godine.

PRESS

“Režirati spot za Harryja Stylesa je za mene bilo ostvarenje sna jer je on moj najdraži izvođač”, kaže Tanu. “Ovo je snimanje bilo gorko-slatko iskustvo jer je to bio jedan od najsretnijih dana u mom životu, ali već drugoga dana snimanja, moja domovina Ukrajina je napadnuta, tako da možete zamisliti koliko su lude emocije bile tijekom snimanja", izjavila je redateljica.

"Sa svojim sam timom iz Ukrajine u spot unijela toliko ljubavi, a to možete vidjeti na svojim ekranima", iskreno će Tanu koja je dodala i kako ovu suradnju nikada neće zaboraviti te kako sada može "sretno otići u mirovinu".

Čitajte i: Odbrojavanje je počelo: Harry Styles zaludio obožavatelje fotografijama za novi singl

image

Riječ je o pjesmi kojom Grammyjem nagrađeni glazbenik najavljuje svoj dugoočekivani album Harry's House.

PRESS

Album Harry´s House će biti treći solo studijski album Harryja Stylesa i njegovo prvo glazbeno izdanje nakon 2019. godine, odnosno uspješnog albuma Fine Line. Novi album s 13 pjesama sniman je na nekoliko lokacija: u Velikoj Britaniji, Los Angelesu i Tokyju u periodu od 2020. do 2021. godine.

Harry će uskoro nastupiti i na legendarnom Coachella Festivalu, a održat će dva nastupa: 15. 4. i 22. 4. na kojima će prvi puta izvesti As It Was. Nakon toga slijedi i Love on Tour, odnosno turneja po stadionima i arenama, a počinje 11. 6. u Glasgowu.

Linker
18. travanj 2024 23:34