Profimedia, Backgrid UK
TREĆI BRAK

Heidi Klum napokon pokazala vjenčanicu: Ispod raskošne haljine bila je - bosonoga

Njemačka manekenka Heidi Klum napokon je objavila fotografiju sa svojeg luksuznog vjenčanja u Italiji i pokazala vjenčanicu.

Nekoliko mjeseci nakon što su se prvi put vjenčali, Heidi Klum i Tom Kaulitz, gitarist benda Tokio Hotel, odlučili su imati još jednu ceremoniju s koje su fotografije podijelili sa svijetom. Njemačka manekenka na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj ljubi svojeg supruga i pokazala svoju raskošnu vjenčanicu u cjelosti. Raskošna čipkasta kreacija imala je "spuštena" ramena, srcoliki izrez i velike, pufaste rukave kakvi su u trendu ovu sezonu. 46-godišnja manekenka upečatljivu je vjenčanicu nosila bosonoga, dok je njezin suprug odabrao jednostavno odijelo.

Drugo vjenčanje održano je na luksuznoj jahti Christina O nedaleko Caprija. Radi se o brodu koji je Kanada koristila u Drugom svjetskom ratu, a kasnije ga je kupio Aristotle Onadsis, suprug Jackie Onassis i uspješni poduzetnik te ga pretvorio u luksuznu privatnu jahtu kakva je danas.

Pripreme za raskošno vjenčanje trajale su nekoliko dana, a Heidi je cijelo vrijeme nosila bijelo - od bijelog kupaćeg kostima i kaftana do bijelih ljetnih haljina.

Par se vjenčao još u veljači ove godine: 22. veljače su u restoranu Mr. Chow u Tokiju proslavili svoje vjenčanje, točno na datum kada su se upoznali te nekoliko tjedana nakon započeli svoju vezu. Njemu je ovo drugi, a njoj treći brak. Godine 1997. godine Heidi se udala za stilista Rica Pipina, a udvoje su potrajali pet godina. Potom je bila u kraćoj vezi s Talijanom Flaviom Briatoreom s kojim je dobila kćer Helene (15). Već je u to vrijeme ljubovala s glazbenikom Sealom, s kojim se vjenčala u svibnju 2005. i u braku s njim dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9), a Seal je posvojio i Leni 2009. godine.

Linker
20. travanj 2024 11:40