Profimedia, Backgrid USA
NA GLASU KAO ŽENSKAROŠ

Hoće li im ovo uništiti vjenčanje? Zaručnik J.Lo ponovno se našao u seks skandalu

Nakon što ju je zaručio, optužbe protiv navodno nevjernog Alexa Rodrigueza samo se redaju. Nekoliko tjedana nakon što je latino diva rekla 'da', našla se u još jednom seks skandalu u kojem njezin zaručnik ima glavnu ulogu.

Iako su prije nekoliko dana viđeni kako na ulici izmjenjuju slatke poljupce, veza Jennifer Lopez i bivšeg sportaša Rodrigueza ponovno se našla u problemima. Prije nego što mu je srce zarobila 49-godišnja Jennifer, sportaš je bio na glasu kao veliki ženskaroš, a sudeći po glasinama, nekih navika se teško riješiti.

Nemir je ovoga puta unijela Playboyeva zečica Zoe Gregory koja tvrdi da je s Rodriguezom prije šest tjedana imala aferu. Navodno joj je on slao seksualne poruke i pitao je za seks u troje. Nekoliko tjedana nakon toga, početkom ožujka Alex je na Bahamima zaprosio J.Lo koja je pristala i na prst stavila prsten vrijedan više milijuna dolara.

BGUK_1521489 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** VARIOUS, UNITED KINGDOM  - JENNIFER LOPEZ AND ALEX RODRIGUEZ PICTURED IN THIS CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTO.

*BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL*

Pictured: JENNIFER LOPEZ - ALEX RODRIGUEZ

BACKGRID UK 13 MARCH 2019, Image: 420498545, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

"J.Lo je nevjerojatna žena i ne zaslužuje ovo. Dok se spremao zaprositi ju, istovremeno je meni slao poruke i molio da mu pošaljem seksi videosnimke i fotografije. Uz to, htio je dogovoriti sastanak i seks u troje te me pitao hoću li naći treću djevojku za to", ispričala je atraktivna plavuša za medije. Poslao joj je i svoje eksplicitne fotografije, a Zoe ga je na kraju opisala kao pohotnog, neugodnog i upornog. Poruke joj je, tvrdi, slao od prosinca prošle godine pa sve do siječnja.

Ovo nije prva optužba koja se pojavila protiv Alexa, samo nekoliko dana nakon zaruka u javnost je izašao bivši bejzbolaš Jose Canseco koji je preko Twittera poručio Lopez da je Alex vara s njegovom bivšom suprugom i da ona nema pojma tko je on zapravo.

"Gledam jadnu Jennifer Lopez, nema pojma da je on vara s mojom bivšom suprugom. Jadna žena, nema pojma tko je on zapravo", napisao je u jednoj objavi, i poručio mu da prestane varati pjevačicu. Tada se par nije oglasio o optužbama i činilo se kao da se ljubavna idila nastavila, a hoće li ovoga puta Jennifer istom lakoćom prijeći preko skandala, ostaje za vidjeti. Ipak, svi se pitaju gdje su ovi koji ga optužuju bilo do sada i zašto su se oglasili tek nakon njihovih zaruka.

Miami, FL  - Jennifer Lopez gave fans another look at her engagement ring when she stepped out with fiancé Alex Rodriguez today in Miami while exiting the gym.

Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez

BACKGRID USA 15 MARCH 2019, Image: 419829986, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Izvor blizak paru rekao je kako pjevačica planira veliko vjenčanje u stilu princeze te da ovoga puta zna da je Rodriguez 'onaj pravi' za nju. Veliko vjenčanje planira se za ovo ljeto kada će ona navršiti 50. godina, a na organizaciji se radi punom parom.

"Alex i ja smo zaista sretni. Zahvalni smo zbog mjesta na kojem se trenutno nalazimo u svojim životima i to je ono u čemu najviše uživamo - činjenici da ćemo spojiti naše obitelji", nedavno je kratko izjavila pjevačica.

Linker
19. travanj 2024 03:48