Profimedia, SIPA USA
(NE)SRETNIH 13 GODINA

Hoće li Melania ostaviti Donalda Trumpa? Evo što kažu ankete

Ako je za vjerovati anketama, Trumpovima se ne piše dobro.

Više od jedne trećine Amerikanaca smatra da bi Prva dama Melania Trump trebala ostaviti predsjednika Donalda Trumpa. Da za njih nema sreće, sasvim su uvjereni zbog skandala koji upravo potresa i par i cijelu Ameriku, pa i šire.

Najprije je odvjetnik Donalda Trumpa, Michael D. Cohen priznao da je porno glumici Stormy Daniels platio 130.000 dolara za šutnju o aferi s predsjednikom Trumpom, a potom je uslijedio novi šok: i Playboyeva zečica Karen McDougal tvrdi da je bila u vezi s tada već oženjenim Donaldom Trumpom. Bilo je to navodno nakon što je Melania rodila sina Barrona, trajalo je devet mjeseci i završilo u travnju 2007. Članak je za The New Yorker napisao Ronan Farrow, sin Woodyja Allena i Mije Farrow, novinar koji je odigrao ključnu ulogu u otkrivanju slučaja s Harveyem Weinsteinom.

Kad svemu pribrojimo činjenicu da se Melania rijetko smije uz Donalda Trumpa, da se rijetko drže za ruke i da to izgleda kao da moraju, da joj svijet šapuće 'Melania, izdrži' - nije čudno što mnogi vide Melanijin spas u napuštanju supruga.

Vratimo se anketi koju je proveo Maris Institut za istraživanje američkog javnog mišljenja: 34 posto Amerikanaca smatra da bi se Donald i Melania nakon 13 godina braka trebali razvesti, 43 posto ih smatra da bi trebali ostati zajedno, a 23 posto nisu sigurni u kojem bi smjeru trebao biti Melanijin idući korak.

Čeka se idući Melanijin potez, no do sada se pokazala kao žena koja svoje poteze povlači dostojanstveno.

- Le president des Etat-Unis Donald Trump accompagne de sa femme Melania Trump descendent du Air Force One  a l'aeroport d'Orly. Paris, 13 juillet 2017 -


US President Donald Trump arrived in Paris on Thursday for a 24-hour visit. During a lightning visit full of pomp and ceremony, Trump will be the guest of honour at France's Bastille Day festivities after a trip to Napoleon's tomb and a Michelin-starred dinner at the Eiffel Tower.
Here with his wife Melania, Image: 341677450, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP
Profimedia, MAXPPP

United States President Donald J. Trump and first lady Melania Trump walk on the South Lawn as they depart the White House in Washington, DC, November 3, 2017 for a multi-day trip to Hawaii and then on to Asia. Photo, Image: 354583936, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media

Linker
24. travanj 2024 22:14