Prva princeza Dea Brajković, Kraljica Jadrana Ema Gračan i Druga princeza Klara Staničić
 Goran Novotny i Josip Čekada
u borbi za krunu

Hoće li ponoviti mamin uspjeh? Kći Danijele i Nenada Gračana proglašena najljepšom

Finalistice izbora Kraljice Jadrana, koje su pristigle sa cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, okupile su se ovog vikenda na otoku Rabu, gdje je jučer održan finalni izbor za Kraljicu Jadrana 2018., a titulu najljepše ponijela je Ema Gračan, kći nekadašnje kraljice svijeta, Danijele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana

Bivša Kraljica svijeta, Danijela Gračan, danas je doktorica znanosti i predstojnica Zavoda za turizam te predaje na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, ali je svoju najstariju kći Emu u potpunosti 'zarazila' modom i ljepotom. Za razliku od nje, drugu kći Lauru zanima sport, dok je najmlađa kći Alma umjetnički tip: svira violinu, gitaru i klavir te sklada pjesme.

Goran Novotny i Josip Čekada
Prva princeza Dea Brajković, Kraljica Jadrana Ema Gračan i Druga princeza Klara Staničić

'Kod nas nikada nije dosadno. Podržavam ih u svemu samo ako stignu izvršavati školske i obiteljske obveze. Ema ima jasnu viziju što želi u životu. Za sada je zanima manekenstvo i želi studirati stomatologiju. Visoka je, čak nekih desetak centimetara je viša od mene - pravi manekenski tip', rekla nam je nedavno Daniela koja se tada s nostalgijom prisjetila i izbora ljepote gdje je osvojila titulu Kraljice svijeta koja joj je vratila samopouzdanje.

Goran Novotny i Josip Čekada
Kandidatkinje Kraljice Jadrana gdje je u lipnju Ema pobijedila
privatni album
Daniela Gračan i kći Ema na reviji

'Taj izbor ne treba stavljati na pijedestal, to je samo jedna epizoda koja mi se dogodila u mladosti, ali zauvijek pamtim što mi je dalo to natjecanje. Dalo mi je jednu sigurnost u sebe. Naučila sam da ako nešto stvarno želim moram se potruditi u životu. Kad sam bila mlada, prije tog izbora sudjelovala sam na još jednom izboru ljepote gdje sam zapravo jako loše prošla i bila iznimno nesigurna osoba. Nakon tog izbora 1990. sve se promijenilo', ispričala je tada.

Privatni album
Daniela i Nenad s kćerkama Laurom, Emom i Almom
Promo beauty Eternity
Daniela Gracan
Fotograf Matej Dokic 170216
Matej Dokić/
Daniela je ambasadorica beauty studija

Linker
16. travanj 2024 01:25