Leonardo DiCaprio i Camila Morrone na plaži na St Bartsu
 IMP Features / IMP Features / Profimedia
Nadolazeća velika zvijezda

Hoće li zbog nje serijski zavodnik odabrati brak? Argentinku ljubi već 3 godine

Dugi niz godina DiCaprio je izbjegavao ozbiljniju vezu, no čini se da se konačno zaljubio. Hoće li s mlađahnom Camillom pred oltar?

Leonardo DiCaprio (45) odavno nije bio sretniji. Kada je prije skoro 15 godina prekinuo vezu s brazilskom manekenkom Gisele Bunchen, holivudski glumac kao da je zazirao od dulje i ozbiljnije veze. S Gisele je proveo pet godina, a navodno je tome razlog bila njezina želja da zasnuje obitelj i njegova nespremnost na isti korak. I zaista. Gisele je nakon prekida postala supruga i majka, a Leonardo je nizao plavokose manekenke, bio posvećen karijeri i aktivizmu.

EXCLUSIVE PICTURES. IN POOL WITH ELIOT PRESS AND BACKGRID PHOTOGRAPHER. PLEASE CONTACT LOCAL AGENTS TO KEEP EXCLUSIVE.

THIS SET IS POOL.

Leonardo DiCaprio and Camila Morrone enjoy their holiday with a day at the beach on December 31st 2019 in St Barts., Image: 490785875, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: IMP Features / IMP Features / Profimedia
IMP Features / IMP Features / Profimedia
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone na St Bartsu, 31.12.2019.

Sve se promijenio kada je prije tri godine u njegov život ušetala znatno mlađa glumica - Camilla Morrone (22). Iako među njima postoji razlika od 23 godine, ni Camilla ni Leonardo se time ne zamaraju. U Hollywoodu vrijeme drugačije teče, a oni ga itekako znaju iskoristiti. Nakon odmora u Aspenu, Camilla i Leonardo odlučili su se u toplije krajeve pa su uhvaćeni kako se brčkaju na plaži na St. Barthsu, odredištu bogatih i slavnih.

EXCLUSIVE PICTURES. IN POOL WITH ELIOT PRESS AND BACKGRID PHOTOGRAPHER. PLEASE CONTACT LOCAL AGENTS TO KEEP EXCLUSIVE.

THIS SET IS POOL.

Leonardo DiCaprio and Camila Morrone enjoy their holiday with a day at the beach on December 31st 2019 in St Barts., Image: 490785948, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: IMP Features / IMP Features / Profimedia
IMP Features / IMP Features / Profimedia
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone na St Bartsu, 31.12.2019.

Očuh joj je Al Pacino, nedavno je dobila prestižnu filmsku nagradu

Razloga za slavlje zbog dobre godine imaju i više nego dovoljno. DiCaprio standardno niže uspjehe, a Camilla je sve zapaženija glumica i sve veća holivudska nada. Osim toga, učila je od najboljih - i pritome ne mislimo na njezinog partnera. Naime, očuh joj je legendarni Al Pacino koji je dugi niz godina bio u vezi s njezinom majkom.

Krajem 2019. Camilli je u ruke stigla nagrada na filmskom festivalu SCAD. Slavi taj festival mlade nadolazeće zvijezde i potiče nove talente, a tamo je Marrone nagrađena za ulogu u filmu 'Mickey And the Bear'.

May 15 2018, New York City

Leonardo DiCaprio and his girlfriend Camila Morrone enjoy a walk in the West Village on May 15 2018 in New York City

By Line: John Sheene/ACE Pictures


ACE Pictures Inc
Tel: 6467670430
Email: info@acepixs.com, Image: 371867848, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Sheene / Acepixs / Profimedia
John Sheene / Acepixs / Profimedia
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u šetnji West Villageom, 2018., New York

Rođena je u Argentini, majka joj se bavila glumom, a otac manekenstvom. Nakon što su se roditelji razveli, majka je ušla u vezu s Al Pacinom, s kojim je Camilla i danas povezana. Iako je radila kao manekenka, oduvijek je imala glumačkih ambicija. Početke veže uz 2013. godinu i film 'Bukowski' u kojem je igrala uz Jamesa Franca.

Ljubavni život prije DiCaprija je nepoznat. No, čini se da je glumac oduševljen ovom mladom ženom. Počelo se šuškati da bi mogle pasti zaruke, a onda bi ga Camilla mogla odvesti i tamo gdje nikada nije bio - u brak.

*EXCLUSIVE* West Hollywood, CA  - Leonardo DiCaprio attempts to go incognito as he and girlfriend Camila Morrone go shopping on Melrose Place in West Hollywood together. Leo wears his usual baseball cap and hoody as he hides his famous face while out on the town with his Argentine model and actress girlfriend.

Pictured: Leonardo DiCaprio, Camila Morrone*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 417981653, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BKGD / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BKGD / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u shopingu na Melrose Placeu

Linker
29. prosinac 2021 09:12