Getty Images
10 GODINA ZAJEDNO

Holivudska ljubav koja traje: 'Tajna je u tome što smo oboje sebični'

Američka glumica Jessica Biel (35) sasvim iskreno je progovorila o svojem braku s popularnim pjevačem Justinom Timberlakeom (36), iako su jedan od onih parova koji ne voli previše otkrivati.

U velikom intervju za novi broj magazina Marie Claire, čiju naslovnicu krasi, Jessica Biel otkrila je koja je tajna njihove dugogodišnje sreće: par se vjenčao 2012. godine nakon pet godina veze.

- Imamo slične vrijednosti: vjerujemo u iskrenost i odanost. Sviđaju nam se iste stvari i volimo se zabavljati. Također, u poslu smo oboje vrlo orijentirani na karijeru i tu ponekad morate biti sebični. Apsolutno razumijem sve one koje pokreće uspjeh, a za uspješan odnos morate pronaći nekoga tko je isto takav – izjavila je 35-godišnja glumica, ali slavni par nije fokusiran isključivo na svoje karijere jer im to ne dopušta njihov dvogodišnjak Silas.

Profimedia, Bauer Griffin
Jessica Biel na snimanju novog serijala "The Sinner"

- Ti mali ljudi dođu i zahtijevaju toliko toga da vaš raspored više nije samo vaš niti je važan. Vrlo je jasno da se sada vaš život vrti samo oko djeteta. Nisam jedna od onih koja će cijelo vrijeme govoriti „Moj cijeli život se promijenio zbog mojeg djeteta“, ali uistinu se je - izjavila je Biel koja, iako je vrlo rezervirana po pitanju privatnog života, s vremena na vrijeme na Instagramu podijeli obiteljski kolaž.

Linker
19. travanj 2024 15:38