Filip Hrgovic s djevojkom
 Ronald Goršić / CROPIX
NJEGOVA ADRIANNA

Hrgović je veliki sretnik: Svoju srodnu dušu našao je u kvartu, a uz nju ne zna za poraz

Superteškaš iz Sesveta, najviše voli trenirati u prirodi poput Rockyja, a uz podršku djevojke Marinele, hrabro kroči na putu prema svjetskom vrhu.

Do skorašnjeg boksačkog spektakla, 8. rujna u Areni Zagreb, Filipa Hrgovića (26) dijele samo dani. Diva iz Sesveta u suprotnom kutu čeka američki boksač Amir Mansour (46). Iako je osvajao titule svjetskog juniorskog prvaka i seniorskog europskog prvaka, na Olimpijadi u Riju njegova je bila bronca, ništa ga ne može odvojiti od želje da postane najbolji na svijetu.

Filipa Hrgović (26) na tom putu vjerno prati djevojka Marinela Čaja (24).

U romantičnoj vezi su pet godina, a ova Sesvećanka, studentica Ekonomskog fakulteta i odbojkašica drugoligaša Dubrave, Filipu donosi ono što najviše treba za fokus - mir.

'Kada je on u Zagrebu, mi smo gotovo svakodnevno zajedno, nerijetko i trčimo zajedno, a ja znam doći i na njegov trening. Prije nego što smo se dobro upoznali, bojala sam se da je Filip sirov, no on je zapravo jako dobra duša, a najljepše mi je kod njega što misli na druge prije nego na sebe. Pažljiv je i zanimljiv pa mi je s njim uvijek lijepo', rekla je jednom prilikom Marinela koja je Filipa osvojila stavom, karakterom i ljepotom.

Marinela Caja, boksac Filip Hrgovic, vjencanje, 03062017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Sa studenticom ekonomije Marinelom Ćajom u vezi je četiri godine, a ljetos je bio vjenčani kum svom prijatelju, veslaču Valentu Sinkoviću

'Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama', rekao je za magazin Gloria Filip, svjestan svoje sreće, a u subotu će Marinela svom dušom navijati za svog izabranika.

filip hrgovic zagreb 31102017 foto posavec
Ivan Posavec

Linker
25. travanj 2024 02:34