Niksa Stipanicev / CROPIX
Sretna vijest

Hrvatska sportašica izvan sebe od veselja: 'Hvala Ti Bože što si mi dao šansu za ovo'

Hrvatska košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug, košarkaš Marko Sandrić imaju veliki razlog za slavlje. Naime, po prvi će puta postati roditelji, a sretnu vijest Mišura je podijelila preko Instagrama.

Na simpatičnoj fotografiji pozirala je sa suprugom, držeći u ruci sliku s ultrazvuka. "Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je košarkašica i u hashtagu otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Ante Baranic / CROPIX

Spol djeteta par nije otkrio, ali bi prema svim predviđanjima ono trebalo doći na svijet početkom sljedeće godine. Inače, Antonija i Marko poznaju se cijeli život, a zaručili su se 2013. te 2015. i vjenčali i to u katedrali svetog Jakova u rodnom Šibeniku. Sportašica, koju su čitatelji američkog portala Bleacherreport 2012. proglasili najljepšom sportašicom Olimpijskih igara u Londonu, u intervjuu za Gloriju 2012. godine priznala je kako bi s Markom voljela imati dvoje djece.

Niksa Stipanicev / CROPIX

"Marko mi je velika podrška i poticaj u svemu. I iako o tome još nismo ozbiljnije pričali, vidim se jednoga dana s njim u braku i s dvoje preslatke dječice. Nakon što je lani diplomirao na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji i ja sam upisala turistički menadžment u Šibeniku, jer sam se na njegovom primjeru uvjerila da se može završiti fakultet uz vrhunski sport. A što je najvažnije, apsolutno si vjerujemo. Marko svu ovu gužvu oko mene doživljava kao zabavu i ljepšu stranu sportskog života, inače prepunog znoja i odricanja", otkrila je tada Antonija, dodavši da je ljubav između njih planula već u srednjoj školi, kada su oboje imali 16. godina.

Niksa Stipanicev / CROPIX

Linker
20. travanj 2024 08:19