Facebook
Prvo odredište - Tadžikistan

Hrvoje Rupčić novu suprugu odveo na 'ludi' medeni mjesec: 'Bit će teško, držite nam fige'

Nakon što je na Biokovu krajem srpnja uplovio u bračne vode, glazbenik Hrvoje Rupčić sa svojom je novom suprugom Ivanom Kujundžić - Rupčić krenuo je u novu životnu pustolovinu.

"Duo 'Šarena kugla', odnosno Mama Juanita & Speedy Gonzales su se uputili na svoje bračno putovanje. Ono što se inače naziva medenim mjesecom za nas će biti prašnjavi, znojni i uzbudljiv mjesec, baš onako kako volimo. Prašnjiviji čak i od prošlogodišnjeg predbračnog putovanja od 15.000 kilometara po Iranu", započeo je Hrvoje Rupčić svoj plan.

Facebook

Facebook

Odredište im je samo srce centralne Azije, takozvani "stanovi" i planine Pamir koje se većinski nalaze u Tadžikistanu, a nazivaju ga i krov svijeta.

Facebook

"Iz njega se planiramo vratiti drevnim putem svile kroz Uzbekistan pa preko Kavkaza i Turske do doma. Mnoge izuzetno teške dionice nas očekuju po putu pa nam držite fige.", kaže vođa puta Hrvoje Rupčić koji se s gospođom trenutno nalazi u Ukrajini, a čekaju ih tisuće i tisuće zajedničkih kilometara.

"Krenuli smo iz Zagreba, prošli kroz cijelu Mađarsku i stigli u noć do Ukrajine. Sve do njihove granice je bilo sve ok, a od tada kao da je Bog ugasio svijetlo. Ovo što smo do sada vidjeli, mogu bez zadrške reći da je najdepresivnija zemlja u koju sam kročio. Rupa do rupe na cestama, istrošena komunistička arhitektura, stara smrdljiva vozila i još uvijek čekamo da ugledamo prvi osmijeh od nekoga. Bilo koga... Ako sve bude kako treba za koji dan smo u Rusiji, pa onda Kazahstanu itd... Stay tuned... A dok ne dođemo do atraktivnih pejzaža napasite oči uz nekoliko prošlogodišnjih slika iz predivnog Irana..”, dodao je ponosni Hrvoje koje stavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija s prošlog putovanja.

Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Rado režira spotove, a također pjeva u gipsy swing bendu Gadjo Manouche. Par je u proljeće ove godine putovao u Iran.

facebook

Zid Facebooka poznatog glazbenika prije nekoliko dana bio prepun je čestitki nakon što je objavio da se vjenčao, a sve je najviše razveselila njihova fotografija vjenčanja jer su na njemu nosili indijanske perjanice. Čestitke su im stizale i na njegovom Instagram profilu, gdje je on romatičnu fotografiju opisao riječima: "Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)".

facebook

Linker
20. travanj 2024 15:07