Stigao sin

Htjeli sakriti da su postali roditelji, ali nije im uspjelo: Zvijezde hit serije dočekale prvo dijete!

Kit Harington i Rose Leslie, poznati po ulogama u seriji ‘Igra prijestolja‘, uhvaćeni su u šetnji sa svojim novorođenim sinom, ne skrivajući osmijeh na licu.

Zvijezde hit serije "Igra prijestolja" Rose Leslie i Kit Harington konačno su dočekali rođenje njihovog prvog djeteta, barem ako je suditi po paparazzi fotkama magazina Page Six. Naime, supružnici su uslikani u Londonu, šetajući ruku pod ruku, dok je Leslie u isto vrijeme nosila njihovo dijete u nosiljci.

Čitajte i: Kad se ljubav rodi na poslu: Zaljubili se na setu hit serije, a sada čekaju prvu bebu

Nedugo nakon objave fotografija, njihov glasnogovornik potvrdio je da su dobili sina i da su "vrlo, vrlo sretni". Nasmiješeni Harington čvrsto je držao Leslieinu ruku dok su se vraćali iz shoppinga, ne krijući koliko mu paše uloga oca.

image
Kit Harington i Rose Leslie dok je bila trudna.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

S obzirom na to da nerado govore o privatnom životu, par bi vjerojatno krio sretnu vijest da Leslie nije pristala fotografirati se u visokom stupnju trudnoće za Make magazine. Fotografiju na kojoj Leslie nosi crnu haljinu s potpisom dizajnerice Stelle McCartney objavila je na Instagramu modna urednica magazina, Ursula Lake.

Dijete dolazi kao kruna njihove ljubavi koja se razvila upravo na setu "Igre prijestolja" u kojoj glume Jona Snowa i Ygritte, a simpatična činjenica cijele priče jest što se njihovi likovi u seriji također zaljube.

Čitajte i: Stigle fotografije s vjenčanja: Zaljubljeni glumci dugogodišnju vezu okrunili brakom

Šuškanja da su zajedno počela su 2012. kada su ih uhvatili kako se drže za ruke, no vezu nisu potvrdili. Neki izvori otkrili su kako su Kit i Leslie prekinuli, no godinu dana nakon toga su obnovili vezu. Šuškalo se o još jednom prekidu, dok se nisu 2017. zajedno pojavili na dodjeli nagrada Olivier Awards.

image
Rose Leslie i Kit Harington vjenčali su se u dvorcu Wardhill u Škotskoj.
SPLASHNEWS.COM/PROFIMEDIA

Nisu dugo čekali da vezu podignu na višu razinu - godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 23. lipnja 2018. dvorcu Wardhill u Škotskoj, koji je u posjedu njezine obitelji. Na vjenčanju su se pojavili brojni kolege mladenaca iz serije "Igra prijestolja" poput Emilije Clarke, Sophie Turner i Petera Dinklagea.

Linker
19. travanj 2024 07:40