foto: Davor Matota
A tko se ne bi hvalio...

HTV-ov voditelj hvali se zgodnim kćerima po špici

Uz dvije ljepotice vrzmao se HTV-ov voditelj i urednik po središtu Zagreba na slobodan jesenski dan i nimalo nije krio koliko je ponosan na njih.

Poznati domaći novinar, jedan od voditelja i urednika popularne emisije 'Otvoreno' na HTV-u, ujedno i urednik i voditelj Informativnog programa Hrvatskog radija i autor talk showa 'Poligraf' na Prvom programu hrvatskog radija - najsretniji je s obitelji. Kada ga je na zagrebačkoj špici u šetnji s kćerima blizankama zatekao naš fotograf, ponosno mu je pozirao dok su se nasmijane djevojke privile uz njega. Osim ovih prekrasnih 14-godišnjih blizanki, Togonal ima još jednu kćer, i to 15-godišnjakinju Tenu. Tri je kćeri HTV-ovac dobio u sretnom braku sa suprugom Marijom i nema sumnje da mu je obiteljski život s četiri žene itekako zanimljiv.

Njegov širok osmijeh na špici, dok grli svoje dvije princeze, potvrđuje koliko je zadovoljan u njihovu društvu, ali i ponosan na njih. Djevojke su se za švrljanje središtem Zagreba i moderno odjenule - Marija je bila u crnim tajicama, tenisicama, kratko rezanom crvenom sportskom topu i kožnoj jakni, dok je Dora bila u trapericama visokog struka, crnoj majici i crnim gležnjačama, te kratkoj, neporubljenoj traper jaknici. Za traperice, uz sako i košulju, odlučio se tog jesenskog dana i otac Mislav.

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota / Mislav Togonal i kcer Marija (lijevo) i Dora (desno)
foto: Davor Matota

Linker
06. ožujak 2024 09:19