Vlado Kos / CROPIX
Čudo na Prisavlju!

HTV-ova novinarka nakon 16 godina dočekala i taj dan: 'Puna je kanta suza'

U valu otkaza koji već duže vrijeme tresu HRT, neke je ljude, čini se, ta kuća ipak odlučila sačuvati. Nakon punih 16 godina, tv lice Martina Validžić danas je i službeno reporterka i novinarka te kuće.

Ona je drukčija i svoja, nemoguće ju je ne primijetiti, a tako je bilo i danas kada je napokon ispravljena nepravda na Prisavlju.

'Nisam očekivala da će biti ovako emotivno u mom slučaju, no osjećam se kao da sam ponovo diplomirala. Baš sam se raspekmezila, kanula je kanta suza, iako sam sve to odavno zaslužila!, rekla je Martina koja je na HRT sam došla davne 2002. u redakciju 'Glamour cafea' Siniše Svilana na preporuku tadašnjeg urednika na Novoj TV, Andreja Rore, gdje je radila u informativnom programu. Siniša Svilan bio je poznat po tome što su neki novinari čekali mjesecima da im emitira prvi prilog, dok je njezin emitiran odmah u idućoj emisiji. 'Dogodila se ljubav između mene i HRT-a', priča Martina koja će prvom prilikom proslaviti važan dan u svom životu, nakon 16 godina napokon je potpisala ugovor o radu.

Zmajevac, Baranja, 010709.
Martina Validzic novinarka HTV-a snimljena na terenu Golf kluba Zmajevac s kojega se  jucer uzivo javljala u emisiju Hrvatska danas.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

Radila je velike stvari i dokazivala se svakodnevno, tako smo njezine priloge mogli smo vidjeti u emisijama 'Shpitza', 'Globalno sijelo', 'Boje turizma', 'Dobro jutro, Hrvatska', '8. kat', 'Žene povjerljivo', 'Hrvatska uživo', 'Volim Hrvatsku', 'Špica, riva, korzo', 'Subotom ujutro', 'Šlep šou', 'Ružiona', svjetska nogometna prvenstva, prijenosi Porina, nekoliko radijskih emisija...

Krasnodar Peršun

'Hvala svim snimateljima, toncima, montažerima, majstorima rasvjete, vozačima i svim kolegama s kojima uspješno putujem i surađujem na ovome putu. Bez njih, ništa što bih zamislila ne bi bilo moguće. I hvala mojim roditeljima na bezuvjetnoj ljubavi i podršci', kaže Martina koja neće odmah dizati kredit. 'Već otplaćujem jedan za auto, drugi će čekati neka bolja vremena. Sad se najviše veselim dnevnicama unaprijed', dodaje u šali energična Zagrepčanka.

Linker
17. travanj 2024 18:44