PROMO
Svaka čast

Humanitarni koncert! Barbra Garić i Mario Čopor za podršku djeci s posebnim potrebama

Svakodnevno se susrećemo s toplim ljudskim pričama, a posebno smo osjetljivi na one u kojoj možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Udruga UNUO posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti.

Kako bi još više ukazali na probleme osoba s invaliditetom, organizirali su humanitarni koncert koji će se održati 26. rujna u 18:42 u Kaštel Kambelovcu.

Na koncertu će nastupiti sopranistica Barbra Garić, magistrica ekonomije i solo pjevanja te renomirani pijanist Mario Čopor s Muzičke Akademije Sveučilišta u Zagrebu. Mario je istaknuti umjetnik koji je kao i sopranistica Barbra, veliki zaljubljenik u glazbu. Na programu su popularne operne arije koje su skladali velikani Mozart, Verdi, Dvorak, Puccini.

Želja im je uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu.

Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojem živimo.

Njihov cilj je sakupiti 140 000 kuna, a uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji,bez obzira na iznos. Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.

Kažu kako su djeca naša budućnost i da na njima počiva svijet. Stoga, neka se svatko na svoj način i koliko može udruži u sinergiji činjenja dobra.

Udruga UNUO se unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da im se pridružite u ovoj akciji te u dobrom raspoloženju uz prekrasnu glazbu učinite i dobro djelo.

Čitajte i:

Željka Bebeka je odluka sina prije nekoliko godina potpuno oduševila: 'Radi to sa srcem'

Osnivač Psihomodo popa obradio pjesmu iz mladosti! Kepeski i sjajna Danijela Večerinović u hitu iz 80-ih

Unuka Tereze Kesovije o hit anegdoti koju će pamtiti cijeli život: 'Baka je najbolja'

Linker
02. prosinac 2021 18:50