Instagram
VEĆ NEKOLIKO DANA

Hvali se fotografijama s ljetovanja: Bivša spajsica uživa u Hrvatskoj u aktivnom odmoru

Nakon što je nedavno uhvaćena u društvu Bernieja Ecclestonea u Dubrovniku, bivša spajsica otkrila je da i dalje uživa u Hrvatskoj - u vrlo aktivnom odmoru.

Pjevačica Geri Horner svoje je ljetovanje odlučila provesti na jadranskoj obali, a čini se kako je nju i njezinog supruga Christiana Hornera na to nagovorio Bernie Ecclestone, bivši šef Formule 1. 47-godišnja pjevačica je prije nekoliko dana uhvaćena u njegovom društvu u Dubrovniku, a sada je i na svojem Instagram profilu otkrila kako još uvijek uživa u ljetu na Jadranskom moru.

Bivša spajsica ljubiteljica je brzine što je pokazala vožnjom na jet-skiju, a uz video na kojem se vidi koliko uživa Geri je stavila stihove "Scream If You Wanna Go Faster" svoje hit pjesme iz 2001. godine.

--> EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ecclestonei u velikom stilu uplovili u Hvar, Bernie se ne odvaja od 48 godina mlađe supruge

Geri je u Hrvatsku stigla sa suprugom, šefom Red Bull tima Formule 1, a destinaciju im je sigurno preporučio Bernie Ecclestone koji je u Hrvatskoj godinama ljetovao sa svojom bivšom suprugom, Hrvaticom Slavicom Ecclestone, a ljubav prema ljetu na Jadranu zadržala se i nakon što su se njih dvoje razveli. Par je s britanskim milijarderom viđen samo u Dubrovniku, ali pretpostavlja se kako Jadranom plove na njegovoj luksuznoj jahti koja je viđena i kod Hvara te u Trogiru.

Linker
24. travanj 2024 19:31