Instagram
Sreća u obitelji srpskog tenisača

Hvali se svojim curama: 'Jelena i Tara moji su anđeli'

Prije tjedan dana obitelj Đoković postala je četveročlana - Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisača, rodila je djevojčicu Taru! Novak Đoković jedva je dočekao da njegove cure stignu doma, a svojom obitelji odmah se pohvalio na Instagramu.

"Jako smo sretni i ponosni što možemo našoj malenoj djevojčici Tari poželjeti dobrodošlicu u naš dom. Jelena i ja ovaj smo put proživjeli zajedno i kao muškarac moram izraziti ljubav i divljenje prema svakoj ženi koja prolazi toliko boli i muke da stvori život, da ga donese na svijet i odgoji to malo biće... kakav blagoslov je imati priliku biti roditelj! Hvala što ste sa mnom proslavili rođenje kćerkice i što šaljete mojoj cijeloj obitelji ljubav i najbolje želje posljednjih nekoliko dana. U ime Jelene i sebe, želim vam reći hvala! Vratili smo se iz bolnice, Jelena i Tara moji su anđeli, a Stefan je ponosan veliki brat koji želi sudjelovati u brizi oko bebe. Život je božanstven!" stoji ispod fotografije koju je na Instagramu objavio uzbuđeni otac, proslavljeni srpski tenisač Novak Đoković (31).

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Na fotografiji su vidljivi dlanovi tenisača, supruge Jelene i sinčića Stefana te novog člana obitelji – Tare. Četveročlana obitelj uzbudljive prve dane života novog člana od jučer proživljava u toplini svog doma, jer su majka i beba izašle iz bolnice. Prinova je na svijet došla prije tjedan dana, a sretni sportaš otac nije mogao sakriti uzbuđenje oko rođenja drugog djeteta. Uzbuđen je i maleni Stefan koji želi preuzeti brigu oko sestrice. Srpski tenisač je u odi ženama, otkrio i koliko je ponosan na svoju suprugu. Par je zajedno već 11 godina, prije dva mjeseca proslavili su treću godišnjicu braka, a uskoro slijedi još jedno slavlje – Stefan će krajem listopada puhati tri svjećice na torti. Iako se neprekidno šuška o njihovoj bračnoj krizi, čini se kako ovu obitelj ništa ne može razdvojiti.

Linker
19. travanj 2024 11:40