REUTERS
VJENČANJE GODINE I GAF GODINE

I četiri dana nakon vjenčanja svijet se smije Leu Messiju

Iako se vjenčanje godine, kako su ga prozvali argentinski mediji, održalo još u petak, ne prestaje se govoriti o Lionelu Messiju i nekim njegovim pothvatima koji su u kratko vrijeme postali hit na internetu.

Snimanje mobitelima bilo je strogo zabranjeno, ali neki od 260 uzvanika ipak su ovjekovječili i podijelili sa znatiželjnicima najzanimljivije trenutke s vjenčanja Antonelle Roccuzzo (29) i Lionela Messija (30). Par se nakon deset godina veze i dvoje djece – sinova Thiaga i Matea- odlučio vjenčati, a luksuznu ceremoniju organizirali su u argentinskom gradu Rosario. Iako je sve bilo na vrlo visokoj razini, kako je i za očekivati od jednog od najuspješnijih nogometaša na svijetu, Messi je u kratkom roku postao predmet sprdnje na internetu – zbog neobičnog poljupca i nespretnih plesnih pokreta.

Čim je procurio video njihovog prvog bračnog poljupca, mnogi su zaključili da se s napadačem španjolskog kluba Barcelona ne bi poželjeli ljubiti i proglasili ga "najčudnijim koji su ikada vidjeli".

Nakon videa poljupca, Messi se našao na meti i zbog svojih plesačkih vještina: argentinski reprezentativac pokazao je da mu je plesni podij nepoznanica unatoč tome što već godinama odlično "pleše" po nogometnom terenu. Mnogi su primijetili da poznati nogometaš nema nimalo osjećaja za ritam te da pleše kao da ima "dvije lijeve noge", ali njegova supruga, koja je bez problema pratila ritam glazbe, stala je u njegovu obranu i iznad videa objavljenog na Instagramu napisala: "S najboljim plesačem".

Linker
19. travanj 2024 04:18