S DRUGE STRANE SVIJETA

I Kolinda Grabar-Kitarović poželjela dobrodošlicu francuskom predsjedniku: ‘Žao mi je što te ne mogu vidjeti‘

Bivša predsjednica trenutno boravi u Americi, a emotivnom objavom na Twitteru francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu poželjela je ugodan boravak u Hrvatskoj.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru je objavila fotografiju s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom koji trenutno boravi u Hrvatskoj povodom službenog posjeta zbog potpisivanja ugovora za kupnju vojnih zrakoplova Rafala.

Srdačna dobrodošlica

"Dobrodošao u Hrvatsku dragi Emmanuel Macron! Dobro došao! Žao mi je što te ne mogu vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodnu posjetu. Sve najbolje vama i divnim ljudima Francuske! Tvoja prijateljica Kolinda", napisala je bivša predsjednica na francuskom jeziku u opisu fotografije na kojoj pozira s Macronom, a koja je vjerojatno nastala 2018. godine na summitu NATO-a u Bruxellesu.

Čitajte i: Kolinda Grabar-Kitarović javila nam se iz Amerike i otkrila sve o druženju s Dua Lipom: ‘Divna cura, predivna!‘

Nikada nije izgledala bolje

Od kada više nije predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović vodi aktivan život i putuje, većinom poslovno, a o tome redovito obavještava javnost putem društvenih mreža. Jučer se tako javila iz Kanade gdje je sudjelovala na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Halifaxu među više od 300 lidera i stručnjaka u području obrane i sigurnosti koji su raspravljali o fluidnom međunarodnom okruženju u cilju predviđanja i analize, ali i prilagodbe i djelovanja u suočavanju s globalnim sigurnosnim prijetnjama i izazovima.

Osim političkim djelovanjem, za vrijeme mandata, Kolinda Grabar-Kitarović pažnju je privlačila i istančanim modnim ukusom, a još uvijek redovito potvrđuje kako modni izričaj održava na razini.

Čitajte i: Nitko nije znao koliko je bivša predsjednica patila: 'Operacija je bila nužna, bilo je teško i pisati rukom'

Fotografije iz Kanade podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, a kojima je najviše je pažnje privukla vitka linija bivše predsjednice. Grabar-Kitarović koja nikada nije izgledala bolje pozirala je u jednostavnoj crnoj kombinaciji širokih crnih hlača i bluze, dok je modnu priču zaokružila svijetloplavim sakoom koji je dodatno istaknuo njezin tanak struk.

Linker
19. travanj 2024 11:44