JOSIP ČEKADA
NITKO NIJE BEZ GRIJEHA...

I on je ‘samo čovik‘: ‘Pokajnička‘ pjesma Borisa Rogoznice doživjela veliki uspjeh, a on našao i posao

Glazbenik Boris Rogoznica šest mjeseci nakon razvoda snimio je pjesmu pod nazivom ‘Samo čovik‘, a pronašao je i novi posao.Čini se da svim silama želi krenuti dalje - nakon što mu je propao brak s poznatom voditeljicom.

Boris Rogoznica ima razloga biti zadovoljan početkom 2021. godine. Nakon što je nedavno objavio singl "Samo čovik", pjesma je u kratkom roku postigla pravi uspjeh i smjestila se na ljestvicu HR top 40 nacionalne liste! I nije to sve, našao je i posao, kako javlja RTL, Boris se zaposlio kao prodavač automobila. Čini se da je nakon razvoda od voditeljice Doris Pinčić, Boris odlučio početi život ispočetka. Podsjetimo, brak slavnog para raspao se tijekom ljeta 2020. godine.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica godinama su ostavljali dojam jednog od najskladnijih domaćih parova, primjer sretnog braka i idealnog obiteljskog života.

Baš iz tog razloga vijest o razvodu domaćim medijima odjeknula je poput bombe. Jer, ono što su nam prezentirali na Instagramu i društvenim mrežama bilo je sasvim nešto drugo od onoga što se događalo unutar njihova četiri zida. Uvijek nasmiješeni i srdačni, fotografirali bi se kako peku kolače s djecom, ukrašavaju novu kuću, uživaju u obiteljskim trenucima, putuju u rodni Zadar i još mnogo idiličnih trenutaka dijelili su sa svojim pratiteljima, ali da je riječ bila o prividu sreće doznali smo sredinom prošle godine kada je javnost doznala za Borisovu aferu s Alex Ognjenom. Njihova intimna prepiska dospjela je u medije, Boris je ubrzo sve priznao i svima je bilo jasno da će sedma godina braka u njihovom slučaju biti kobna.

image
Vjenčanje u Zadru u rujnu 2013.godine kada je sve još bilo idilično.
 
LUKA GERLANC/CROPIX

"Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, rekao je, ali već je bilo kasno.

Iz njihovog novog doma koji su zajedno kupili krajem 2019. godine iselio se sa svojim stvarima, a Doris je ondje ostala s djecom.

image
Boris i Doris u rodnom Zadru gdje je započela njihova ljubavna priča.
LUKA GERLANC/CROPIX

Osim što je Boris više puta istaknuo kako je povrijedio cijelu obitelj, ispričao se na neki način i kroz pjesmu "Samo čovik": "Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim greškama, nekada bolji, a nekada lošiji. Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima." Mnogi vjeruju kako je ova skladba koju je za njega napisala i uglazbila Antonija Šola, najbolja do sada.

"Samo čovik, čovik ka i svi, nekad bolji, nekad lošiji... Da sam moga bolje, moga sam... Da sam griši puno, griši sam... Posli svega samo čovik, čovik sam. Samo putnik, putnik ka i svi... Ide život, idemo i mi... Svako svojim morem zaplovi, pa ga slome nevere i valovi... Posli svega ja ću bolji postati, Ko je bez grija, neka mi sudi, ko je bez grija, recite ljudi i ako triba, dat' ću od sebe sve šta god imam, al ne dam na tebe...", stihovi su kojima će pokušati osvojiti publiku i struku i na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, koji će se održati na proljeće.

Linker
01. veljača 2021 17:55