COLUMBIA PICTURES COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
Nemilosrdan Hollywood

I Salmi Hayek su u startu pokušali uništiti snove: ‘Rekli su mi da zbog ovog nikada neću dobiti glavnu ulogu‘

Kad su tek počinjale karijeru, mnoge mlade glumice su se susrele s komentarima šefova filmske industrije da zbog nečeg nisu dovoljno dobre. Latino zvijezda prisjetila se svojih početaka i trenutka kada se svima odlučila zainatiti.

Salma Hayek glumica je koja odličnim izgledom oduševljava i svojim talentom. Ova 54-godišnja latino zvijezda može se pohvaliti podužom listom uspješnih filmova, no njezini počeci nisu bili tako bajni. U show industriji, ali i bilo kojoj drugoj, redovito se događa da pojedinci pokušavaju uništiti snove glumcima, pjevačima i drugim umjetnicima odmah u startu.

Toga nije bila pošteđena ni danas uspješna Salma kojoj su na početku karijere rekli da nikada neće dobiti glavnu ulogu u filmu zbog svog podrijetla. Grdno su se prevarili.

"Rekli su mi da će moja karijera u Hollywoodu umrijeti sredinom mojih tridesetih. Prije svega, rekli su mi da Meksikanka nikada neće uspjeti jer u to vrijeme, s pojavom novih generacija, nije bilo moguće da Meksikanka ima vodeću ulogu u holivudskim filmovima", prisjetila se glumica.

image
Salma Hayek.
NEW LINE CINEMA/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću

Međutim, ponosna je na svoje "putovanje" i kako se borila protiv onih koji u nju nisu vjerovali. Tijekom promocije svog novog filma "Bliss", koji je snimala u Splitu, dodala je:

"Ponosna sam na sebe. Želim to vikati svijetu. Toliko su mi puta rekli da se to ne može dogoditi i gotovo sam im povjerovala. Ali borila sam se protiv toga. Borila sam se i pobijedila. I želim da to druge žene shvate. To je lijepa stvar", poručila je. Ranije je otkrila da vjeruje kako su joj bilo kakve borbe tijekom godina dale mogućnost da odabere pravi put.

Osvaja i u na pragu šezdesetih

U posljednje vrijeme na svom Instagramu dijeli fotke u bikinijima te ne namjerava stati. A za to ima i dobar razlog.

"Morala sam puno smršavjeti i vježbati da bih krajem godine ušla u bikini. Drago mi je da sam okinula puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan odmora. Ali nakon toga, kada sam čula da opet idemo u lockdown, počela sam ponovno jesti", objasnila je glumica koja je u Hrvatskoj prošle godine snimala film "The Hitman's Wife's Bodyguard".

image
Owen Wilson i Salma Hayek u Splitu na setu filma "Bliss".
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Salma Hayek oduševljena je Hrvatskom, sa suprugom posjetila još jedan dragulj naše obale

Dodala je kako ne provodi svaki dan na bazenu, već je odjednom snimila većinu fotki koje onda objavljuje jedno za drugom. "Ljudima je već dosta, ali dat ću im pauzu. Mislit će kako nosim bikini svaki dan, no fotke su zapravo s istog mjesta. Sačuvala sam fotke jer nisam u istom stanju kao tada. Širim ljubav. Skoro mi ih ponestaje!", našalila se Hayek.

Linker
04. siječanj 2022 10:05