‘Slomljena i prepadnuta‘

Ida Prester podijelila traumatično iskustvo iz bolnice: ‘Rio vrišti, ja padam u nesvijest‘

Poznata hrvatska voditeljica Ida Prester Peševski s fanovima na Instagramu odlučila je podijeliti jedno, kako kaže, ružno iskustvo, u nadi da će priča iz bolnice koju je proživjela sa sinom Riom nekome pomoći.

Hrvatska voditeljica Ida Prester Peševski, koja sa suprugom i sinovima živi u Zagrebu, nauživala se straha sa sinom Riom koji je pričepio prstić o vrata što je dovelo do traumatičnog iskustva.

U nadi da će svojim iskustvom pomoći drugim roditeljima koji se nađu u sličnoj situaciji, Ida je na Instagramu objavila nimalo ugodnu priču.

"Zadnja 24 sata su me prilično protresla. Dijelim ovdje svoje lijepe momente, ali možda će nekom koristiti i ovo ružno iskustvo, ne bi bili u ovoj situaciji da sam ovo negdje pročitala, a moglo je ispasti i puuno gore. To je sve život, nisu samo ruže", započela je objavu hrvatska voditeljica te nastavila o traumatičnom iskustvu koje je prošla sa sinom Riom.

"Naizgled sasvim bezazlena nezgoda. Rio nam je pred par dana ukliještio prstiće na vrata, u onom prokletom procijepu kod šarki - jedno od opasnijih mjesta u stanu za djecu, sad bi sva vrata iz kuće povadila... Pocrvenilo je, pod noktom je već krenuo neki proces.. Slali smo doktoru fotografije, kaže samo sušite na zraku i mažite jodom. Jučer ujutro zove nona (djeca su spavala kod nje jer sam ja imala kućni nastup) - prstić je malo požutio. Idemo hitno kod kirurgice, kirurgica se prima za glavu. Pa tko vam je rekao da to ne dirate? Trebali su antibiotici odmah! Mora se hitno odstraniti nokat, možda i drugi, i pročistiti. Želi to uraditi odmah, u lokalnoj anesteziji. Rio vrišti, ja padam u nesvijest. Kaze trebat će 5 ljudi da ga drži, bit će bolno svakako".

"Takav strah nisam u životu osjetila. 'Ma molim vas, jel može totalna anestezija, nećemo ga moći savladati? 'Može, al to vam je puno skuplje'. 'Koliko god! Prodat ćemo stan!' Jedva smo našli termin u bolnici za danas ujutro, jučer mu izvadili krv, bris za covid.. napatilo se dijete. Cijelo vrijeme urlanje, nespavanje...i evo nas s dva nokta manje, a ja vjerojatno s 10 god više. Doktorica kaže - sva sreća što ste se odlučili za opću anesteziju, ovo je toliko duboko bilo da malenac fizički ne bi izdržao takvu bol, a jednom kad se otvori, nema nazad. I ja sad razmišljam, ovako slomljena i prepadnuta.. kako je roditeljima bolesne djece koji ovakve kalvarije proživljavaju non stop? Nema gore stvari od bolesti djeteta. Nema. Evo vam svi moji prsti, za jedan njegov da ga ne boli.. al ne može. Sve je super, izrast će noktići, proć će ova traumica. A vi pazite na ta vrata, vrag ih odnio, a ako se što desi - ozbiljno se tom posvetite, nije zafrkancija uopće... Puse od mame, tate i ranjenika".

Linker
18. travanj 2024 22:06