SQUARESPACE/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
teško razdoblje

Idris Elba progovorio je o traumi: 'Virus je utjecao na moje mentalno zdravlje'

Slavni britanski glumac, glazbenik i producent Idris Elba nakon što se i sam našao u borbi s koronavirusom progovorio je posljedicama koje je bolest ostavila na njegovo mentalno zdravlje.

Glumac Idris Elba je 16. ožujka, nakon testiranja objavio da je pozitivan na COVID-19, a tjedan dana nakon njega doznali su da se virusom zarazila i njegova supruga Sabrina Dovre.

Idris and Sabrina Elba  at One World: Together at home - celebrating heroic efforts of community health workers,Image: 514330783, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Retna/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Retna/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Iako nije imao nikakve simptome Idris Elba je rekao da je koronavirus imao veliki udarac na njegovo mentalno zdravlje. Slavni glumac teško se nosio s tim da je zaražen, pogotovo zato što se o virusu znalo vrlo malo. Danas je kaže, sretan što se oporavio i što je 'razbio' virus. Zvijezda serije "Luther" rekao je da je cijelo iskustvo ostavilo posljedice na njegovo mentalno zdravlje.

Celebrities and politicians who have been tested positive for Coronavirus Covid-19. Idris Elba., Image: 238601506, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Idris Elba na snimanju povodom predstavljanja dokumentarca "Mandela, My Dad And Me"

Nisam imao simptome, a to me samo još dodatno zabrinulo jer se o virusu jako malo zna.

"Mentalno nas je sve to slomilo, bilo je to traumatično iskustvo za mene i moju suprugu", rekao je Idris kojem je karantena pomogla da se 'zbroji'.

"Karantena mi je trebala da sve prebolim, a čini se da je i svijetu trebao predah", dodao je, a kako cijeli život boluje od astme najviše ga je brinulo što skupini je ugroženijih pacijenata. "Imam astmu pa sam u skupini visokorizičnih. Imam problema s respiratornim sustavom, no zasad je sve u redu. Naravno, zabrinut sam što nosim virus, zabrinut sam zbog astme, no osjećam se dobro", zaključio je glumac u obraćanju javnosti nakon što je doznao da je zaražen.

Čitajte i:

Idris Elba na sebe navukao bijes zbog ideje koju su mnogi prozvali suludom: 'Gdje ti živiš?'

Treća sreća! Drugi brak mu je trajao četiri mjeseca, ali zbog nje je opet stao pred oltar

Obolila i zvijezda 'Igri prijestolja', pa se ispraznio set nove hit serije! I Bondova djevojka bolesna već danima

Linker
20. travanj 2024 05:47