Stigla je Irina!

Igor Štimac postao djed! Njegov sin Luka dobio djevojčicu sa uspješnom stomatologinjom

Obitelji Štimac pristižu čestitke, početkom studenog u obitelj je stigla djevojčica. Doznajemo da su se Luka Štimac i njegova partnerica odlučili malenoj nadjenuti ime Irina.

Obiteljskoj sreći i idili nema kraja! Nekadašnji trofejni nogometaš i današnji izbornik nogometne reprezentacije Indije, Igor Štimac, postao je djed. Naime, njegov najstariji sin Luka dobio je početkom studenog djevojčicu koja je cijeloj obitelji donijela veliku radost.

Čestitke Igoru Štimcu i njegovoj bivšoj supruzi Suzani Žunić Milačić stižu sa svih strana - kako doznajemo, cijela obitelj je presretna što je njihov Luka postao tata. Doznajemo i da se Štimčev nasljednik sa svojom partnericom odlučio djevojčici nadjenuti ime Irina.

image
Bivša supruga Suzana Žunić Milačić prvi je put postala baka pa čestitke i njoj pristižu sa svih strana.
BORIS KOVACEV/CROPIX

Igorova djeca medijski se ne eksponiraju

O ljubavnom životu Luke Štimca ne zna se puno, što ne čudi budući da se mladić nije pretjerano sklon medijski eksponirati. Doznajemo, ipak, da je njegova partnerica inače uspješna stomatologinja te je u obitelj Štimac sjajno primljena.

image
S partnericom Lanom Bucat dobio je dva dječaka.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Izbornik nogometne reprezentacije Indije, inače, obožava to što ima brojnu obitelj. S bivšom suprugom u braku je dobio troje djece - sina Luku te kćeri Deu i Miju, a sa sadašnjom partnericom Lanom Bucat dobio je još dva dječaka. Poznato je koliko uživa u očinstvu, a ne sumnjamo da će posebno nježan biti prema svojoj prvoj unučici.

image
Igor uživa u očinstvu i u zrelijim godinama.
DUJE KLARIC/CROPIX

Čitajte i:

Emotivna objava bivše supruge Igora Štimca: 'Prošli smo puno toga, ali smo ostali obitelj'

Igor Štimac i peti put tata! Njegova je Lana rodila sina Niku

Linker
12. travanj 2024 23:29