Biljana Blivajs / CROPIX
Nostalgija za domom

'Ima jedno mjesto': Momčilo Otašević posvetio emotivnu odu gradu za kojeg ga vežu najljepša sjećanja

Jedan od omiljenih televizijskih glumaca ljubav prema svojem rodnom kraju prenio je i na obitelj s kojom često posjećuje živopisno crnogorsko mjesto.

Kazališni i televizijski glumac Momčilo Otašević jedno je od omiljenih lica na malim ekranima kojeg smo imali prilike gledati u mnogim serijama poput 'Zora dubrovačka', 'Kud puklo da puklo', 'Čista ljubav', 'Na granici' te 'Drugo ime ljubavi'.

Momčilo je odrastao u Cetinju u Crnoj Gori, a za rodni kraj veže ga velika ljubav. Tamo je proveo najljepše dane djetinjstva pa i upisao Akademiju dramskih umjetnosti. Ljubav prema Cetinju prenio je i na svoju suprugu Jelenu Perčin, njihovu kćer Mašu i Jeleninu kći Lotu, te svi zajedno rado posjećuju ovaj živopisan gradić.

Zagreb Lauba 27092019
GLORIA 25 GODINA
JELENA PERCIN I MOMCILO OTASEVIC
FOTO Mario Kucera
Mario Kučera
Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Glumcu je karantena, baš kao i svima, teško pala, pa se prisjetio svoje zemlje i rodnog grada te mu posvetio predivnu pjesmu 'Ima jedno mjesto' popraćenu videom s prizorima njegovih ulica, parkova i brda koja ga okružuju.

"Ima jedno mjesto

đe i sad mirišu lipe,

znam da znate, korake mi prate", sjetno je počeo Momčilo odu svome gradu. Tekst i glazbu osmislio je Momčilo Zeković - Zeko, dok produkciju potpisuje Svila Produkcija Cetinje. U nastavku pogledajte i poslušajte ovo malo remek-djelo.

U jednom intervjuu za Gloriju, Momčilo je priznao da je postao bolja osoba otkako je otkrio čari roditeljstva.

vedran peteh / Hanza Media
Jelena Perčin, Momčilo Otašević i njihove kćeri Maša i Lota.

"Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije", rekao je ponosni otac.

Čitajte i:

Zahvalna glumica: 'Kad ocu ne možeš kupiti ni čokoladu s lješnjacima, dobri ljudi su sve'

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prvi blagdani s Mašom

Sav ponosan na svoju Jelenu: Momčilo Otašević supruzi priredio baš romantično iznenađenje

Momčilo Otašević: 'Zadnjih šest godina provodim po 13 sati dnevno na setu, ali uloga oca uvijek će mi biti najdraža'

Linker
15. travanj 2024 22:30