Žensko druženje

Ima tek četiri godine, a već voli shopping: Kći ruske manekenke slika je i prilika svoje majke

Irina Shayk svoju kći uveseljava novim krpicama za nju i njezinu lutku, a nejezina mezimica već odmalena zna što želi, što bez problema dokazuje u javnosti.

Mama joj je Ruskinja, no četverogodišnja Lea Cooper prava je Amerikanka.

Kći manekenke Irine Shayk (35) i holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) živi u New Yorku, a omiljeni dućan joj je American Girl u kojem se prodaju razne vrste lutaka i sve što je vezano uz njihov plastični svijet.

Čitajte i: Ne zna se tko je slađi: Slavni tata po gradu nosio svoju princezu u naručju iako su joj već četiri godine

image
Irina Shayk s kćeri Leom voli ići u shopping.
FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Najviše joj se sviđa to što ondje može kupiti istu odjeću kakvu ima i njena lutkica pa se tako sa svojom omiljenom igračkom modno uskladila i kad je šetala s mamom koja - iako je ‘velika djevojka’ - također voli ružičaste tonove.

Irina je svojoj princezi kupila i tijaru koju je Lea ponosno nosila, šetajući gradom, pokazujući da već zna što želi.

Iako Irina i Bradley nisu više zajedno, manekenka je svojedobno izjavila da je glumac "najnevjerojatniji tata na svijetu", istodobno se prepirući s izrazom "suroditeljstvo".

image
Bradley Cooper i Irina Shayk 2019.
ANDREW H. WALKER/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

„Nikada nisam razumjela taj izraz. Kad sam s kćerkom, ja sam sto posto majka, a kad je ona s tatom, on joj je sto posto otac. Suroditeljstvo je roditeljstvo”, izjavila je Irina koja je s Bradleyjem prekinula 2019. nakon četiri godine veze.

Iako se šuškalo da je njihovom odnosu presudila njegov afera s Lady Gagom na setu filma "A Star is Born", upućeniji izvori tvrde kako je par duže vrijeme imao problema, koji su očito bili nerješivi, a da je navodna afera samo marketinški trik.

Linker
17. travanj 2024 21:05