RASKOŠNO SLAVLJE

Indira, Jelena Rozga i Zsa Zsa uljepšale najvažniju večer NBA zvijezde Ivice Zubca i njegove supruge Kristine! ‘Divni su‘

Zsa Zsa je pjevala u crkvi, a Indira i Jelena Rozga u hotelu Bellevue u Malom Lošinju gdje se nastavilo slavlje do dugo u noć. Novopečenim mladencima zapjevao je i Tropico bend.

Brojni poznati bili su gosti vjenčanja NBA-a zvijezde Ivice Zubca, košarkaša Los Angeles Clippersa i njegove supruge Kristine Prišč. U ckrvi u Malom Lošinju rekli su 'da', a proslava s oko 180 ljudi nastavila se u hotelu Bellevue u uvali Čikat. Tijekom Kristininog ulaska u crkvu i hoda prema oltaru, zapjevala je glazbenica Jelena Žnidarić, odnosno Zsa Zsa. Na vjenčanju u hotelu pjevale su glazbenice Indira Levak i Jelena Rozga.

"Za potpunu radost potreban je netko s kime ćete ju podjeliti, njih dvoje su divni. Slavili smo uz pjesmu ljubav dvoje predivnih ljudi. Volim vas", napisala je Indira na Instagramu. Rođena Slavonka Kristina odlučila se za pjevačicu svojih korijena, a Indira je njihovu zajedničku fotografiju također podijelila na društvenim mrežama. Večer supružnika Zubac uljepšao je i Tropico bend.

image
Vjenčali su se u crkvi u Malom Lošinju.
MARKO MISCEVIC/CROPIX

Iako se za crkveno vjenčanje odlučila za vjenčanicu izraelskog brenda visoke mode Galia Lahav, mladenka se tijekom noći presvukla te slavila u bijeloj vjenčanici u kojoj je također naglasila prsa. Preobukla je i cipele, a za ples za dugo u noć, nosila je popularne Hermesove natikače koje biraju mnoge hrvatske dame poput Severine i Izabel Kovačić. Na vjenčanju je bila i glazbenica Lana Jurčević, a za tu je prigodu odabrala dugačku crnu haljinu i viseće crno-zlatne naušnice te se pohvalila na Instagramu kako je za šminku i haljinu zaslužna upravo ona.

image
Kristina Prišč u Rolls Royceu
MARKO MISCEVIC/CROPIX

Čitajte i: Ekskluzivno! Zvijezda NBA-a Ivica Zubac i Kristina Prišč uplovili u bračnu luku: Mladenka je pustila i suzu...

Prvi ples bio je na pjesmu glazbenika Chrisa Isaca "Wicked Game", a par je za to imao i pripremljenu koreografiju. Kristinina kuma bila je prijateljica Petra Poznić, a mladoženjin kum je stručnjak za internet marketing Filip Kratofil, inače dugogodišnji dečko Lane Jurčević. Jedna od uzvanica bila je i Dina Dragija, dugogodišnja djevojka nogometaša Tina Jedvaja.

image
Kristina Prišč s tatom
MARKO MISCEVIC/CROPIX

Par su 2015. godine upoznali zajednički prijatelji, a tada je Kristina imala 23 godine, a Ivica 18. Prvotno joj je smetala razlika u godinama, no shvatili su vrlo brzo kako su savršeni jedan za drugog.

Čitajte i: Ekskluzivno: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

"Par smo postali nakon mjesec dana dopisivanja tijekom kojih sam joj stalno dokazivao da sam mnogo zreliji i ozbiljniji od svojih vršnjaka. Zapravo, u našoj vezi mnogo je veće dijete Kristina, što je meni simpatično jer nam nikad nije dosadno", otkrio je slavonski zet u studenom 2019. godine kad su Gloriju ekskluzivno pustili u njihov obiteljski dom u Los Angelesu, vilu i prekrasnu dvokatnicu od tri milijuna dolara.

image
Ivica Zubac i Kristina Prišč u vili u Los Angelesu.
DEAN ZULICH
Linker
16. travanj 2024 15:40