Facebook
sretni par

Intimno slavlje Dubravke i Tonyja Cetinskog: 'Hvala ti Bože za mog anđela'

Da romantike Tonyju Cetinskom nikada nije nedostajalo, jasno je iz nekih njegovih pjesama koje je posvetio važnim ženama u svom životu. Ipak, jedna je zauzela posebno mjesto u srcu glazbenika - supruga Dubravka s kojom je ovoga četvrtka proslavio četvrtu godišnjicu braka

'Hvala za predivne 4 godine kraj mog anđela Bože', napisao je Tony Cetinski pokraj fotografije sa suprugom Dubravkom. Par je romantično proslavio četvrtu godišnjicu braka u intimnoj atmosferi zagrebačkog hotela Esplanade, a čestitke sretnom paru ne prestaju stizati.

Facebook
Facebook
Proslava četvrte godišnjice braka Dubravke i Tonyja Cetinskog

Da mu je Dubravka najveći oslonac u životu, više je puta kazao 48-godišnji pjevač, no uslijed nedavne prometne nesreće u kojoj je sudjelovao u rodnom Rovinju, ponovio je koliko mu znači podrška 15 godina mlađe Vinkovčanke. 'Supruga je moje svjetlo, cijelo vrijeme je uz mene. Ona je nešto što mi je sam Bog poslao', kazao je za Gloriju tada Tony koji se sa suprugom Dubravkom toliko veselio povratku u Istru, te da će mu odlazak iz Zagreba napokon donijeti mir i spokoj.

Ipak, Tony je mjesec dana nakon nesreće skupio snage i krenuo dalje s koncertima, a nakon novogodišnjeg nastupa na red je došla i romantika sa suprugom koju za svaku godišnjicu odvede na putovanje. I sam dan njihova vjenčanja bio je daleko od Hrvatske. Par je bračne zavjete razmijenio u Las Vegasu, a zatim su uživali na medenom mjesecu na Havajima. Nakon toga imali su još dva svadbena slavlja, vinkovačko s obitelji i zagrebačko s prijateljima.

Maja Jurović

Linker
19. travanj 2024 01:13