za vikend

Ipak ništa od susreta pred kamerama: Doris je zamolila da je poštede najave bivšeg muža na Splitskom festivalu

Glumica i voditeljica te njezin bivši suprug, pjevač Boris Rogoznica, nastupaju ovog vikenda na poznatoj splitskoj manifestaciji, no do susreta na pozornici ipak neće doći.

S nestrpljenjem se iščekuje 61. izdanje Splitskog festivala, među brojnim izvođačima ovog vikenda na pozornici na Prokurativama nastupit će i Boris Rogoznica. Ono što je zaintrigiralo javnost u vezi njegovog nastupa je činjenica da će ovaj legendarni festival voditi njegova bivša supruga Doris Pinčić. Par koji je u braku dobio dvoje djece, nakon rastave složno tvrde da su ostali u dobrim odnosima - čemu u prilog govori i činjenica da nastup na ovoj manifestaciji niti jedno od njih nije odbilo.

No, nakon mnogih nagađanja, saznalo se da ipak Doris kao voditeljica neće najaviti svog bivšeg supruga, nego će to napraviti netko od njezinih kolega Duško Ćurlić i Jelena Glišić. Izvor s HRT-a otkrio je za Slobodnu Dalmaciju da je upravo njihova voditeljica, još prije mjesec dana tražila od matične TV kuće da se prilagodi dio scenarija festivala tako da ona ne najavi svog bivšeg supruga.

image
Boris Rooznica i Doris Pinčić objavili su da se razilaze u lipnju 2020.
LIVIJO ANDRIJIć/CROPIX

Čitajte i: Boris Rogoznica i Doris Pinčić srest će se na Splitskom festivalu: ‘U smirenoj sam fazi života, nema treme‘

Boris će otpjevati pjesmu “Ne'ko kao ti”, koju ja napisala Antonija Šola i to mu je prvi put da nastupa na Splitskom festivalu.

"Moram vam priznati da nemam treme. Nalazim se u nekoj smirenoj životnoj fazi u kojoj nema mjesta za tremu bilo koje vrste. Već dugo se pripremam, redovno idem na satove pjevanja kod svoje profesorice Denis Vasilj, koja je izvrstan mentor i prijatelj. Te pripreme ulijevaju samopouzdanje i sigurnost da će sve proći dobro po pitanju ovog nastupa, s druge strane, nemam velika očekivanja", iskreno je kazao Boris u razgovoru za Gloria.hr.

Večer puna emocija

Predstavljajući spot za istu pjesmu, otkrio je pak kako je dugo maštao o nastupu baš na splitskim Prokurativama. "Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je", rekao je Boris, otkrivši tako da emocija te večeri neće nedostajati.

image
Program 61. Splitskog festivala
Promo

Čitajte i: Boris Rogoznica uskoro uz Doris! Nova stranica u životu pjevača: ‘Dugo sam o tom maštao, čak sam vježbao i naklon‘

Boris i Doris u lipnju prošle godine objavili su da se razvode, par koji je niz godina djelovao kao skladan i uigran tim tada je šokirao dio javnosti.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je tada Doris na svom Instagram profilu. Od tada, do danas oboje se trude zaštititi intimu od javnosti, najviše zbog svoje dvoje djece.

Linker
14. travanj 2024 15:08