SASVIM ISKRENA

Iscrpljena Billie Eilish: ‘Nisam vidjela sunce tri dana‘

Američka pjevačica je progovorila o svom teškom rasporedu turneja te pritom otkrila detalje.

Pjevačica Billie Eilish priznala je da mukotrpno radi na svojoj turneji. Slavna 20-godišnjakinja istaknula je da, iako voli nastupati uživo, uzastopni nastupi znače da spava u svom autobusu za turneju na putu do sljedećeg grada i provodi dane u arenama na probama.

U razgovoru za The Sunday Times rekla je: "Malo je ludo što čovjek radi na turneji. Toliko je neprirodno za nas ljude imati tako visoke i tako niske faze. Kao da živiš pet različitih života odjednom, ludih, ali nevjerojatnih.‘‘

Naime, ove će godine Billie posjetiti 47 gradova tijekom šest mjeseci na svojoj svjetskoj turneji Happier Than Ever. Kaže da je njezin tim smislio način kako da joj vrijeme brže prođe.

Na primjer, njezin voditelj turneje odlučio je da će donijeti svijeće koje će gorjeti u njezinoj garderobi, s različitima mirisima za svaki kontinent.

image
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Za svoju posljednju turneju Billie je priznala da se trudi svaki dan sve više vremena provoditi na suncu i šetnjama gradom barem na sat ili dva, unatoč tome što je priznala da ‘mrzi ljeto‘.

‘‘Mrzim vrućinu i mrzim sunce. Tijekom ove turneje tri dana nisam vidjela sunce. Doslovno svaki pojedini lipanj mog života bio je sranje. Jednostavno mrzim lipanj. Znate zašto? Sezona je blizanaca. To je prokleto razdoblje, ali svejedno ćemo provest sjajan mjesec. Pa stavljam hvatače snova oko kreveta i radim neke čarolije, jer je lipanj, uskoro i srpanj‘‘, dodala je pjevačica.

Billie je u intervjuu za Sunday Times također priznala da se ‘‘osjeća puno jačom‘‘, a mnogi pretpostavljaju da je to povezano s prekidom od dečka Matthewa Tylera Vorcea usred glasina da ju je prevario.

image

Billie Eilish i bivši dečko Matthew Tyler Vorce

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Naime, 30-godišnji Matthew potvrdio je prekid prošlog tjedna na Instagramu, ali je opovrgnuo da je bio nevjeran 20-godišnjoj pjevačici.

‘Nitko nikoga nije prevario‘, napisao je na svom Instagram Storyju te time potvrdio prekid.

Glumac je dodao: ‘‘Ovo je kraj naše veze, vrlo jednostavno. Širenje laži i glasina na internetu je opasno.‘‘

Linker
25. travanj 2024 12:43