Profimedia, AKM-GSI
Nestrpljiva mama

Iscrpljena glumica puca po šavovima: Jedva šeće, ali želi biti vani

Glumica Hilary Duff u devetom je mjesecu trudnoće, a kako javljaju svjetski mediji, slavna mama je premašila svoj termin porođaja, no ipak to je ne sprječava da još uvijek šeće uokolo.

Njezina beba odlučila je još malo pričekati s dolaskom na svijet, a glumica Hilary Duff (31) se bez obzira na 'probijanje' termina za porođaj trudi nastaviti uobičajenim tempom. U danima kad želi prošetati obožava iznenaditi dečka glazbenog producenta na poslu i donijeti mu kavu.

Majka šestogodišnjeg dječaka Luce Cruza sunčan dan iskorisila za šetnju u velikom bež puloveru koji joj je jedva prekrivao njezin trudnički trbuh.

U drugoj trudnoći, Hilary se napokon odlučila opustiti i prestati brinuti o izgledu i kilogramima, što je na teži način naučila nakon prve trudnoće. Za časopis 'Women's Health' nedavno je ispričala kako je i kada napokon odlučila prihvatiti činjenicu da se tijelo mijenja.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE* Hilary Duff looks a little worn out as the due date for her baby comes and goes. Hilary posted on instagram recently
Profimedia, AKM-GSI

'Kad sam 2012. godine rodila sina Lucu, bila sam frustrirana svojom postporođajnom težinom i svojim izgledom. Nisam se dugo opustila, ali budući da je dijete tražilo svu pozornost, moj um se polako navikavao na to da smijem izgledati manje besprijekorno', rekla je glumica.

'Shvatila sam da sada mršavim drukčije nego prije, drukčije nego žene koje nisu rodile. No, ono bitnije što sam naučila je - da je to okej. Naučila sam biti ponosna na svoje tijelo i ono što čini za mene, i što je činilo dok sam bila trudna sa svojim sinom', izjavila je. Nedavno je Hilary na Instagramu duhovitom objavom htjela požuriti svoju princezu jer je jedva čeka upoznati. 'Tvoj hotel ti poručuje da si ispucala sve rezervirane dane, malena djevojčice', napisala je ponosna mama.

Hillary Duff hits the gym.
17 Nov 2017, Image: 355610060, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 05:13