Kraj ljubavi

Iselio iz zajedničkog doma! Iker Casillas rastaje se od supruge nakon 11 godina braka i dvoje djece

Proslavljeni nogometni vratar iz Španjolske i novinarka Sara Carbonero u vezi su od 2010. Prošli su tijekom zajedničkih godina lijepe, ali i teške trenutke, posebno onda kada je Sara oboljela od opake bolesti. Činilo se da će nakon toga moći preživjeti sva iskušenja, no nažalost, par je objavio da se razvode.

Umirovljeni španjolski nogometaš Iker Casillas (39) razvodi se od supruge, novinarke Sare Carbonero (39). Kako javljaju mediji iz njihove zemlje par je navodno u braku imao snažne nesuglasice pa su se sporazumno odlučili razdvojiti. Časopis Lecturas piše da Casillas već neko vrijeme živi izvan njihova obiteljskog doma.

Vezu su započeli 2010., a o Sari i Ikaru svjetski mediji su pisali kada je nogometaš poljubio u usta svoju djevojku reporterku, tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

image
Iker Casillas i Sara Carbonero navodno se rastaju.
DDP USA/PROFIMEDIA

Prvog sina Martina dobili su 2014., a dvije godine nakon toga tajno su se vjenčali, dok je Sara bila trudna s njihovim drugim sinom Lucasom, maleni se rodio tri mjeseca nakon vjenčanja.

Čitajte i: Krizna godina braka! Nakon razvoda koji je šokirao Hrvatsku, stigla još jedna tužna vijest

Čitajte i: Razvod je konačan, papiri su predani: Adele na iglama zbog presude oko imovine

Tajna ceremonija

Ceremoniju su imali u Madridu, ali nisu htjeli pompu ni goste, tako da je uz dva obavezna svjedoka na taj dan bio s njima sin Martin, koji je tada imao dvije godine. Nakon vjenčanja novinarka Sara svoju je karijeru stavila u mirovanje, posvetivši se obitelji. Na kraju se ipak vratila novinarskom poslu, a često odradi i neku modnu kampanju, jer je brojni brendovi angažiraju kao modela.

image
Novinarka i nekadašnji nogometaš surađivali su i poslovno.
EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image
Iker Casillas i Sara Carbonero poljubac pred kamerama.
EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Vijest o razlazu dolazi i nakon borbe za zdravlje, oboje supružnika suočilo se s teškim dijagnozama i zdravstvenim poteškoćama. Tako je Casillas 2019. dobio srčani udar na treningu Porta, a samo tri tjedna kasnije Sara je javno kazala da se bori s rakom jajnika. Srećom, bolest je otkrivena u ranoj fazi, bolest nije uznapredovala te je operacija malignog tumora protekla uspješno. Očito su sve nedaće postale prevelik uteg, a par je odlučio da bi bilo bolje da svatko krene svojim putem.

Linker
03. travanj 2024 21:45