Beyonce i Jay-Z
 Profimedia, AKM-GSI
PRVI INTERVJU

Iskreno o preljubu: 'Najteže je gledati bol za koju si ti odgovoran'

Prošle su gotovo dvije godine otkako je svijet saznao za njegovu nevjeru, a iako smo dosta čuli na njihovim pjesmama, popularni reper tek je sada iskreno progovorio o preljubu.

Kada je pjevačica Beyoncé objavila svoj hit album "Lemonade" svi su ostali šokirani jer je album bio naočigled posvećen njezinom suprugom, ali ne na pozitivan način. Naime, tada je otkriveno da joj je Jay-Z bio nevjeran, a iako je sve opjevao i na svojem albumu 4:44, koji je objavljen ove godine, slavni reper tek je sada prvi put u intervjuu govorio o cijeloj toj situaciji. U velikom razgovoru s urednikom New York Timesa, 47-godišnji glazbenik otkrio je da njihove ispovijesti putem albuma nisu bile planirane, ali im je u vrijeme najveće bračne krize glazba bila poput terapije.

- Nismo napravili te albume tako da smo sjeli i dogovorili se da ćemo otkriti sve o svojem braku kroz glazbu. Mi smo je zapravo koristili kao terapiju - priznao je Jay-Z i dodao kako je objava tih albuma za oboje bila vrlo neugodna, ali nužna.

New York, NY  - Jay-Z and Beyonce leave Rihanna's 3rd Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation at Cipriani Wall Street.

Pictured: Beyonce, Jay-Z

BACKGRID USA 14 SEPTEMBER 2017, Image: 349416283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

- Mnogo smo razgovarali o svemu i stvarno sam ponosan na glazbu, ali i čvršći odnos koji je nastao iz naše boli. Većina ljudi samo ode. Stopa razvoda je 50 posto jer nisu sposobni sagledati svoje greške. Najteže od svega je vidjeti bol na nečijem licu, bol za koju si ti odgovoran. S time se treba znati nositi - poručio je reper koji je za svoj rad ove godine dobio čak osam nominacija za Grammy. Iako je iz njihove glazbe bilo očito tko je kriv za preljub, Jay-Z je naglasio kako je njegova nevjera proizašla iz njegovog obrambenog stava i iz toga što se on emocionalno ugasi kada su u pitanju odnosi.

NEW YORK, NY - MAY 05:  [EDITOR'S NOTE: Image has been digitally processed] Jay-Z and Beyonce attend the
Getty Images

Linker
24. travanj 2024 20:54