Profimedia, Mega Agency
VARALI SU ME

Ispovijest slavne glumice: 'Teže mi je bilo kad sam prevarila nego kad sam saznala da me vara'

Bez imalo suzdržavanja Jada Smith je priznala kako se kroz život morala nositi s prevarom, a svima kojima je netko nevjeran dala je mudar savjet.

Bez imalo suzdržavanja Jada Smith je priznala kako se kroz život morala nositi s prevarom, a svima kojima je netko nevjeran dala je mudar savjet.

Jada Pinkett Smith (47) progovorila je iskreno o greškama iz svog privatnog života. Već godinu dana vrijedno radi ne emisiji gdje se ne libi pričati o najtežim trenucima života, a glumica je talk show zamislila kao svojevrsnu ispovjedaonicu.

Početkom godine iznenadila je sve kada je ugostila je Willovu bivšu suprugu kojoj se poželjela ispričati što je bila treća osoba u njihovom braku.

"Tada nisam razumjela što znači brak, nisam shvaćala što znači razvod, sada bi sve napravila drugačije, to nije bilo u redu', rekla je Jada sa suzama. Ovoga puta otvorila se oko prevare u vezama koje su joj slomile srce više puta.

screenshot

"Doživjela sam prevaru i to mi je uistinu slomilo srce, ali i sama sam varala nekoga do koga mi je bilo stalo. Moram vam reći: teže mi je bilo preboljeti to što sam ja napravila nego činjenicu da je to netko napravio meni. Naučila sam da moram oprostiti nevjeru jer to zapravo nema veze sa mnom...", rekla je Jada.

U svojim intervjuima uvijek zna naglasiti da brak zahtijeva mnogo rada i truda. Will Smith iza sebe ima jedan propali brak pa to jako dobro zna. On se 1992. vjenčao sa Sheree Zampino s kojom je dobio sina Treyja Smitha, ali su se razveli 1995., nakon što se on na setu serijala "Princ s Bel Aira" upoznao i sprijateljio se s Jadom. Došla je u "lovu" na ulogu u serijalu, ali je na kraju pronašla ljubav svojeg života. Njih dvoje su postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova, ali niti njih nisu zaobišli naslovi o razvodu - kojih je bio popriličan broj. Pričalo se o njegovim aferama pa o njezinim aferama, a neko vrijeme je par navodno odlazio i na bračno savjetovanje.

BURBANK, CA - OCTOBER 22:  (L-R) Actor Trey Smith, singer Willow Smith and actors Jaden Smith, Jada Pinkett Smith and Will Smith attend the Environmental Media Association 26th Annual EMA Awards Presented By Toyota, Lexus And Calvert at Warner Bros. Studios on October 22, 2016 in Burbank, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Environmental Media Association )
Getty Images
Jada i Will s djecom Jadenom i Willow te Willovim sinom iz prvog braka Treyjem

Linker
25. travanj 2024 23:26